یك مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشكی مشهد خبر داد

روند افزایشی بستری بیماران کرونا در خراسان رضوی

روند افزایشی بستری بیماران کرونا در خراسان رضوی به گزارش بیمارستان دی خراسان رضوی مسئول کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: روند افزایشی بستری بیماران مبتلا به کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه و خراسان رضوی همچنان ادامه دارد.

دکتر محمد پهلوان با اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۸ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه بستری شده اند، تصریح کرد: هم اکنون ۳۱۱ بیمار مبتلا به کرونا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه بستری هستند که ۸۲ تن از آنان در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.

وی ضمن اشاره به این که روند رفتن به مراکز سر پایی هم افزایش محسوسی داشته، خاطرنشان کرد: بهترین راهکار برای جلوگیری از ورود به موج جدید کرونا، رعایت دستورالعمل های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون است.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تمام سطوح خدمات رسانی در حوزه های بهداشت و درمان برای خدمات رسانی به بیماران در آمادگی کامل قرار دارد، خاطرنشان کرد: ویروس امیکرون قدرت انتقال و انتشار بالایی دارد و بهترین راهکار برای جلوگیری از مبتلا شدن به آن رعایت دستورالعمل های بهداشتی، حفظ فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و همینطور تکمیل واکسیناسیون است.

پهلوان ضمن اشاره به این که بعد از گذشت پنج تا ۶ ماه از زمان دریافت دوز دوم واکسن میزان ایمنی بدن نسبت به ویروس کووید ۱۹ کاسته می شود، خاطرنشان کرد: تمام گروههای سنی بالای ۱۸ سال که سه ماه از زمان دوز دوم واکسن آنها گذشته، لازم است نسبت به دریافت دوز سوم و حفظ ایمنی بدن در مقابل کرونا اقدام نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد وی تصریح کرد: در صورت بروز علائمی شبیه به سرماخوردگی افراد جهت بررسی بیشتر می توانند به مراکز سطح یک که شامل مراکز خدمات جامع سلامت و درمانگاه ها، رجوع و از حضور مستقیم در بیمارستان ها اجتناب کنند.

1400/11/01