معاون درمان وزارت بهداشت تاكید كرد؛

توجه به اصالت سنجی دارو و تجهیزات پزشکی در بیمارستان ها

توجه به اصالت سنجی دارو و تجهیزات پزشکی در بیمارستان ها بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت، بر ایجاد زیرساخت های فنی برای اصالت سنجی دارو، ملزومات و تجهیزات پزشکی در بخش های بستری تاکید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی، با اعلان اینکه یکی از بحث های مطروحه درباب الزامات قانونی اجرای برنامه های الکترونیک، انجام اصالت سنجی دارو، ملزومات و تجهیزات پزشکی در بخش های بستری مراکز آموزشی و درمانی دانشگاهی است. وی اشاره کرد: در امتداد تحقق این امر که الزام و ضرورت آن بر همگان مسلم است، نیازمند اجرای پروسه آن بوسیله بخش های مدیریت دارویی که تحت معاونت غذا و داروی دانشگاه ها و بواسطه پیاده سازی سرویس اصالت سنجی در سامانه های مدیریت اطلاعات بیمارستانی (تبادل اطلاعات میان HIS و TTAC) توسط حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ها است. کریمی اضافه کرد: از آنجا که در بخش های بستری بیمارستانها، اطلاعات ریز و دوزهای دارویی تجویزی برای هر فرد توسط پرستاران بخش در HIS ثبت می شود، اتصال HIS ها به TTAC منجر به اصالت سنجی اقلام تجویزی خواهد شد. وی اشاره کرد: لازم است، نسبت به تسریع در اتصال HIS ها به TTAC با قید فوریت و در کوتاه ترین زمان ممکن توسط حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات اقدام گردد.

1400/11/01