استاندار تهران خبر داد

کاهش سن واکسیناسیون کرونا در کشور به ۹ سال

کاهش سن واکسیناسیون کرونا در کشور به ۹ سال به گزارش بیمارستان دی استاندار تهران از تصمیم ستاد ملی کرونا برای واکسیناسیون کودکان ۹ تا ۱۲ سال اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، محسن منصوری امروز در انتها جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران، اظهار داشت: استان با جمعیت حدود ۱۴ میلیونی و تعداد زیادی شهروندان بیگانه از تراکم بالایی برخوردار می باشد بشکلی که جمعیت ۱۸ درصدی در مساحتی کمتر از یک درصد ساکن شده، بنابراین به لحاظ سرانه ها با کاستی هایی مواجه می باشد که جبران آنها همت مضاعف و کار جهادی می طلبد که دوستان پیگیر آن هستند.
وی افزود: در جلسه بامداد امروز شنبه ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور رئیس جمهور برگزار شد تصمیم بر این شد که واکسیناسیون کودکان از کف ۱۲ سال پایین تر آورده شود و کودکان بین ۹ تا ۱۲ سال هم واکسیناسیون شان صورت گیرد. جمع بندی انجام واکسیناسیون برای کودکان بین ۹ تا ۱۲ سال بر مبنای تجربه کشورهای مختلف مرور مطالعات و در نهایت تصمیمی بر مبنای مبانی علمی بوده است. این واکسیناسیون به صورت داوطلبانه و با رضایت والدین صورت خواهد گرفت که نوع واکسن و نوبت تزریق آن توسط کمیته ی علمی ستاد مقابله با کرونا و وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.
استاندار تهران تصریح کرد: علیرغم اصرار و کار خوب رسانه ای که انجام شده استقبال از تزریق دز سوم آنطور که شایسته است صورت نگرفته، انتظار می رود همه شهروندان برای تزریق دز سوم به مراکز رجوع کنند. کشورهایی که در این حوزه موفق عمل کردند گام موثری در جهت کنترل بیماری داشتند. بدون شک باید در تزریق دز سوم به سطح تزریق دز اول و دوم که هم اکنون فاصله بسیاری دارد برسیم. در این حوزه رسانه ها هم باید ترغیب شهروندان را در دستور کار خود قرار دهند.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به مبحث کنترل مرزها اشاره نمود و اضافه کرد: متاسفانه در ورودی های استان تهران همانند فرودگاه امام در تست هایی که به شکل رندم انجام شده مشاهده کردیم که مسافرانی که گواهی PCR منفی داشتند تست PCR شان مثبت بوده، بنابراین مشخص است این گواهی ها از اعتبار لازم برخوردا نیست. بنابراین وزارت بهداشت به کمک هلال احمر نسبت به تشدید مراقبت ها اقدام نماید.
وی در مورد بازگشایی مدارس هم اظهار داشت: بر مبنای مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا دستور رئیس جمهور و تصمیم جلسه مشترک وزرای کشور، علوم و وزارت آموزش و پرورش، کلاس های مدارس با رعایت پروتکل ها باید به صورت حداکثری بازگشایی شود. بطور قطع سلامت دانش آموزان خط قرمز است اما نباید به بهانه های مختلف بازگشایی ها به تاخیر بیفتد که باعث افت تحصیلی دانش آموزان خواهد شد. در این حوزه با عقب افتادگی نسبت به سایر استان ها در تهران مواجه هستیم. بنابراین مدارس و دانشگاه ها در سطح همه شهرستان های استان تهران باید به صورت حداکثری بازگشایی شود تا به متوسط کشوری برسیم.
وی تصریح کرد: در مورد زیرساخت های حوزه بهداشت و درمان باید مبحث تأمین منابع مالی پیگیری شود. در سطح شهرستان ها مشکل تأمین زمین وجود ندارد و فرمانداران می توانند به صورت گام به گام برای تأمین زمین در جهت تأمین زیرساخت ها اقدام و در این راستا تلاش خواهیم کرد بخشی از این موارد را از راه سفر ریاست جمهوری هم دنبال نماییم.
وی افزود: باید بهره برداری پروژه ها و کارهایی پیشرفت فیزیکی بالایی دارند در سریعترین زمان ممکن دنبال شوند. همانند بیمارستان ملارد که حدودا تکمیل است و باید به فوریت به بهره برداری برسد.

1400/11/02
تگهای خبر: آموزش , امداد , بهداشت , بیمارستان