مطالعات در انگلیس نشان داد

دو سوم مبتلایان امیکرون سابقه مبتلاشدن به کووید داشته اند

دو سوم مبتلایان امیکرون سابقه مبتلاشدن به کووید داشته اند به گزارش بیمارستان دی مطالعات در انگلیس نشان داد: دو سوم افرادی که به سویه امیکرون آلوده شده اند می گویند که قبلا سابقه مبتلاشدن به کووید-19 را داشته اند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، همزمان با گسترش سویه امیکرون بااینکه برای آگاهی از تعداد دقیق عفونت های مجدد لازم است آزمایشات بیشتری صورت گیرد اما نتایج نشان میدهد که در بعضی گروه ها احتمال ابتلای مجدد به بیماری کووید-۱۹ بیشتر است.
نتایج این مطالعه برمبنای انجام آزمایش روی هزاران داوطلب در انگلیس بدست آمده است.
به گفته پزشکان و متخصصان، این گروه ها شامل کادر درمان، خانواده های دارای کودک یا خانواده هایی با تعداد اعضای بیشتر هستند.
ابتلای مجدد یا ویروس به جامانده از ابتلای قبلیبه گزارش بیمارستان دی به نقل از شبکه خبری بی بی سی، آخرین یافته ها که مربوط به دو هفته اول سال ۲۰۲۲ برمبنای ۱۰۰ هزار تست PCR بوده، نشان داد که حدود ۴۰۰۰ مورد آن مثبت بوده است.
همچنین هنگامی که برخی از آنها جهت بررسی نوع کرونا مورد آزمایش قرار گرفتند مشخص شد حدودا همه آنها کرونای اُمیکرون بوده اند.
متخصصان انگلیسی اظهار داشتند: از هر سه داوطلب آلوده به اُمیکرون دو نفر اعلام نموده اند که قبل از این نتیجه تست کووید-۱۹ آنها مثبت بوده است.
به گفته آنها، خیلی از نتایج مثبت تست ها ممکنست ابتلای مجدد باشد هرچند در بعضی موارد، آخرین تست PCR امکان دارد که مقادیری از ویروس به جامانده از ابتلای قبلی را شناسایی کند.
برآوردهای دیگر حاکی از آنست که از هر ۱۰ مورد مبتلاشدن به سویه اُمیکرون یک مورد عفونت مجدد محتمل است.

1400/11/06
تگهای خبر: بیماری , پزشك , درمان , متخصص