متخصص بیماری های عفونی؛

بیمار اومیکرون تا 3 روز نیاز به پزشک ندارد

بیمار اومیکرون تا 3 روز نیاز به پزشک ندارد به گزارش بیمارستان دی متخصص بیماریهای عفونی اظهار داشت: اگر علایم اولیه اومیکرون بیش از 72 ساعت طول کشید، باید به پزشک مراجعه نماییم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پیام طبرسی در برنامه تیتر امشب درباره احتمال بالا رفتن مرگ و میرها، اضافه کرد: کشور ما همچنان در سیر بالارونده پیک اومیکرون قرار دارد و به قله نزدیک شده ایم، ولی در عین حال تا دو سه هفته آتی افزایش میزان مرگ های کرونائی دور از انتظار نیست. وی درباره مدت دوره قرنطینه افراد مبتلا به اومیکرون، اظهار داشت: فرد مبتلا به اومیکرون باید حداقل ۵ روز در قرنطینه باشد و چنانچه بدون علامت شود، می تواند با دیگران تماس داشته باشد و بعد از این مدت هم حتما با ماسک وارد اجتماع شود. طبرسی با اشاره به این که اومیکرون در مقایسه با سایر سویه های کرونا بیشتر کودکان را درگیر می کند، اظهار نمود: واکسیناسیون نشدن در مقابل کرونا یکی از مهم ترین علت های ابتلای کودکان به اومیکرون است.

1400/12/02
تگهای خبر: بیماری , پزشك , متخصص