متخصص عفونی:

واکسن نزده ها نوع شدید اومیکرون را تجربه می کنند

واکسن نزده ها نوع شدید اومیکرون را تجربه می کنند به گزارش بیمارستان دی یک متخصص عفونی اظهار داشت: در جهش اومیکرون به اندازه ای که درگیری شدید و مرگ و میر در دلتا رخ داد، نگرانی نداریم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حمید عمادی عنوان کرد: بعضی از افراد حالات شدید بیماری را تجربه می کنند که این گروه کسانی هستند که واکسن دریافت نکرده اند. در واقع بستری و مرگ و میر واکسن نزده ها در صورت ابتلاء به کرونا، به شکل واضح ۹۰ درصد بیشتر از سایر گروه ها است. وی افزود: این مورد نشان دهنده اهمیت تزریق واکسن است، چونکه کسانی که واکسیناسیون داشتند حالات کشنده و خطرناک بیماری کووید ۱۹ را تجربه نمی کنند. بر این اساس بیشتر مراجعین ما هم به شکل سرپایی درمان می شوند و کار به بستری نمی رسد. عمادی اظهار داشت: در سوش دلتا معمولا مدت قرنطینه بیماری را دو هفته اعلام می کردیم؛ ولی چون اومیکرون نسبتاً خفیف تری است، قرنطینه ۵ روزه را پیشنهاد می نماییم که بعد از این مدت فرد ناقل ویروسی نباشد، ولی بعضی از موارد هم امکان دارد که لازم باشد قرنطینه بیشتر از ۵ روز در نظر گرفته شود. وی ادامه داد: به صورت کلی پیشبینی آینده کرونا کار اشتباهی است، اما فکر می نماییم با عنایت به این که آمار روزانه در حال افزایش می باشد و در شاخه صعودی پیک قرار داریم، تا حدود دو هفته آینده به قله پیک ششم می رسیم. رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی تصریح کرد: واکسن برای خانم های آبستن بسیار مهم می باشد چونکه ایمونوگلوبولین از راه جفت به نوزاد می رسد و ایمنی نسبی برای کودک ایجاد می شود. عمادی اضافه کرد: سوش اومیکرون به نسبت سایر جهش ها بچه ها را بیشتر درگیر می کند و باید حتما کاری نماییم تا برخورد کودکانی که هنوز حائز شرایط تزریق واکسن نیستند با بیماری کاهش پیدا کند، یکی از اقدامات مناسب تزریق واکسن به مادران آبستن است.

1400/12/04
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , درمان , متخصص