شناسایی ۱۵۳۴۰ بیمار جدید کرونائی در کشور و فوت ۲۲۷ تن دیگر در شبانه روز گذشته

شناسایی ۱۵۳۴۰ بیمار جدید کرونائی در کشور و فوت ۲۲۷ تن دیگر در شبانه روز گذشته بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت طی شبانه روز گذشته 227 تن دیگر به سبب مبتلاشدن به کووید19 جان باختند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، از روز گذشته تا امروز ۴ اسفندماه ۱۴۰۰ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۵ هزار و ۳۴۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۳۳۳ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۹۹۸ هزار و ۹۷۵ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۷ بیمار کووید۱۹ جان خودرا از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۵ هزار و ۷۲۶ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۵۶۱ هزار و ۳۷۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سه هزار و ۹۸۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۶ میلیون و ۸۶۲ هزار و ۱۲۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
هم اکنون ۳۳۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۶۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۴۷ شهرستان در وضعیت زرد و صفر شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

1400/12/04
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , وزارت بهداشت