رئیس مركز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری؛

رفع مشکلات بیماران نادر باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد

رفع مشکلات بیماران نادر باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد بیمارستان دی: رییس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، به مناسبت 8 اسفند روز ملی بیماریهای نادر، پیامی صادر کرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، احمد صالحی، در این پیام خطاب به رییس و اعضای محترم هیأت مدیره بنیاد بیماریهای نادر ایران، عنوان داشته است: فرا رسیدن، هشتم اسفند، «روز ملی بیماریهای نادر» را به تمامی مدیران و خدمتگزاران آن بنیاد، که با هدف والای انسانی خدمت، گردهم آمده اید تبریک و تهنیت عرض می نمایم. شناسایی، جلوگیری از شیوع این بیماریها، افزایش آگاهی آحاد جامعه نسبت به علایم بیماری و علم به درمان های مقطعی و قطعی و نحوه مقابله و رسیدگی به آن و رفع مشکلات بیماران و خانواده صبور و گرامی آنها باید مد نظر همه آحاد مردم و مسئولین در تمام سطوح باشد. آنچه که برای دولت مردمی سیزدهم بسیار مهم و امری مسلم است، پیگیری رفع آلام حاصله از این بیماریها می باشد کما اینکه رییس جمهور محترم بعد از مواجهه با تعدادی از خانواده های یکی از انواع بیماریهای نادر، کمتر از ۲۴ ساعت دستور هماهنگی ملاقات حضوری با نمایندگان ایشان را صادر و این مهم مطابق اوامر ایشان محقق می گردد. رییس جمهور، در دیدار روز ۱۱ آذر ۱۴۰۰ با نمایندگان بیماری نادر SMA، این بیماران را فرزندان خود و اعضای دولت دانست و عنوان داشت: دولت رسیدگی و تامین داروهای این بیماران را وظیفه خود می داند و باید هر کاری که برای کاهش آلام خانواده ها و درمان فرزندانشان لازم است صورت گیرد. مشکلات و هزینه های گوناگون ناشی از این دسته بیماریها، نظیر هزینه های مادی، اجتماعی، معنوی و انسانی، وجود برنامه های یکپارچه و دستورالعمل های ملی ویژه این بیماران، تعیین تکالیف مشخص دستگاه های مرتبط و لزوم هرچه سریع تر شناساندن و جلب توجه بخش های مختلف کشور برای ایجاد یک عزم جدی و سیاستگزاری دقیق، را می طلبد. مشارکت و همکاری فعال طیف گسترده ای از ذی نفعان، عمومی و خصوصی، ازجمله سازمان های دولتی، شرکت های تجاری، مؤسسات دانشگاهی، پژوهشگران و گروههای حامی و در یک کلام همه ظرفیت های موجود دولتی و نخبگانی علمی و عملی جامعه، می تواند رسیدگی به وضع موجود و اهداف مقدس خدمت به بیماران نادر آن بنیاد را تسریع نماید و در این حرکت جهادی، دولت مردمی سیزدهم با الهام از معارف اسلامی و سفارش های بزرگان دین، همراه و همگام با شما بزرگواران خواهد بود.

1400/12/10
تگهای خبر: بیماری , دارو , درمان , دستگاه