تغییر موضع سازمان جهانی بهداشت درباره تزریق واکسن یادآور کرونا

تغییر موضع سازمان جهانی بهداشت درباره تزریق واکسن یادآور کرونا به گزارش بیمارستان دی سازمان جهانی بهداشت در بیانیه جدید خود از ˮتزریق فوری و گسترده دز یادآور واکسن کرونا به همه افرادˮ حمایت کرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، این درحالیست که پیشتر این سازمان گفته بود، افراد سالم احتیاج به تزریق دز یادآور ندارند و تنها زمانی باید واکسیناسیون سراسری دز یادآور برای افراد سالم صورت گیرد که در تمام کشورها همه گروههای حساس واکسینه شده باشند.
در نشست یک گروه از متخصصان با هماهنگی سازمان جهانی بهداشت (WHO) در اینباره تاکید شد که الان و در بحبوحه شیوع جهانی سویه اُمیکرون، از دسترسی فوری و گسترده همه افراد به دُزهای یادآور واکسن کووید-۱۹ حمایت می شود.
توصیه این گروه از متخصصان به ضرورت تزریق دُز یادآور واکسن کروناویروس درحالیست که سال قبل آژانس بهداشتی سازمان ملل بر عدم استفاده از دُز یادآور واکسن برای افراد سالم تاکید کرد، چونکه به نابرابری در تزریق واکسن منجر می شد.
به گزارش مدیکال اکسپرس، سازمان جهانی بهداشت در بیانیه خود اعلام نمود این گروه از متخصصان به این نتیجه رسیده اند که ایمن سازی با واکسن های مجاز کووید-۱۹ سطح بالایی از محافظت در مقابل نوع شدید بیماری و مرگ را در بحبوحه گسترش مداوم سویه بسیار مسری کرونا فراهم می آورد.

1400/12/18
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , دسترسی , متخصص