بیماریها و حوادث شغلی هزینه های سنگینی به کشور تحمیل می کند

بیماریها و حوادث شغلی هزینه های سنگینی به کشور تحمیل می کند به گزارش بیمارستان دی معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: بیماریها و حوادث شغلی هزینه های سنگینی به کشور تحمیل می کند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا دکتر کمال حیدری در مراسم ملی تجلیل از کارگران و کارفرمایان خانه های بهداشت کارگری برتر اظهار داشت: آمار مبتلاشدن به بیماریها و حوادث شغلی قابل توجه است و هزینه های سنگینی را برای کشور ایجاد می­ کند. برای ارائه بهتر خدمات سلامت شغلی به پیاده­ سازی الگوی آموزش، اقدامات مهندسی، الزامات قانونی و آمادگی در وضعیت اضطراری و بحران نیازمندیم.

وی افزود: برای پیش گیری از لطمات جبران ناپذیر این بیماری­ ها نیازمند برنامه­ ریزی جدی و همکاری بین­ بخشی وزارت بهداشت، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی هستیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت توجه به نیروی کار بعنوان محور اصلی توسعه کشور ابراز امیدواری کرد با برنامه­ ریزی جدی در حوزه سلامت شغلی، ایجاد زیرساخت­ های لازم و با کوشش های مستمر جامعه بهداشت حرفه­ ای از بیماری­ ها، حوادث شغلی و از کار افتادگی­ های قبل از موعد پیشگیری شود.

حیدری همین طور به اهمیت مقوله سلامت روان کارگران اشاره نمود و خواهان توجه ویژه به این امر شد.

وی در ادامه اظهار داشت: توجه هر چه بیشتر به شاغلان کارگاه­ های کوچک و خویش فرما - که بخش بزرگی از شاغلان کشور را تشکیل می­ دهند - باید از اولویت­ های اقدامات بهداشت حرفه­ ای باشد و خدمات سلامت شغلی به این شاغلان ارائه شود.

گفتنی است، مراسم ملی تجلیل از خانه های بهداشت کارگری برتر، کارفرمایان سلامت محور و شوراهای برتر هماهنگی خدمات بهداشتی به بیمه­ شدگان در سالن 17 شهریور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شد.

به گزارش وبدا، در این مراسم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاونان این وزارتخانه، دکتر جندقی- رییس مرکز سلامت محیط و کار - و معاونان و نمایندگان سازمان تامین اجتماعی حضور داشتند.

1400/12/20
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , بیمه