اعلام شعار هفته ملی سلامت جوان

اعلام شعار هفته ملی سلامت جوان بیمارستان دی: شعار هفته ملی سلامت جوان، «جوان عزیز، تو لایق بهترین ها هستی» اعلام گردید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بنا بر اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، ۲۳ ﺍﺳﻔﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﺳﺎﻝ ۱۴۰۰، ﻣﺼﺎﺩﻑ ﺑﺎ ۱۱ ﺷﻌﺒﺎﻥ، ﺭﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪ ﺣﻀﺮﺕ ﻋﻠﯽ ﺍﮐﺒﺮ (ع) ﻭ ﺭﻭﺯ ﻣﻠﯽ ﺟﻮﺍﻥ ﺍﺳﺖ. ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﻫﻔﺘﻪ سلامت ﻮﺍﻥ ۲۱ ﺍﻟﯽ ۲۷ ﺍﺳﻔﻨﺪ ﻣﺎﻩ ۱۴۰۰ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ. ﺷﻌﺎﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺷﻌﺎﺭ ﺭﻭﺯ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ: «ﺟﻮﺍﻥ ﻋﺰﯾﺰ، ﺗﻮ ﻻﯾﻖ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻫﺎ ﻫﺴﺘﯽ».
بنابر اعلام وزارت بهداشت، روز شمار هفته سلامت جوان به این شرح است:
شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ روز آینده نگری
یکشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ روز ﺗﺮﻭﯾﺞ ﻭ ﺁﮔﺎﻫﯽ ﺑﺨﺸﯽ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺁﺳﺎﻥ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ
دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ روز ﺍﺭﺗﻘﺎﺀ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎﯼ ﺳﺎﻟﻢ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ (ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻭ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺑﺪﻧﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ، ﻋﺪﻡ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺧﺎﻧﯽ ﻭ ﻣﺨﺪﺭ ﻭ ﺍﻟﮑﻞ، ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎﯼ ﺟﻨﺴﯽ ﻣﺨﺎﻃﺮﻩ ﺁﻣﯿﺰ و...)
سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ روز ﺍﺭﺗﻘﺎﺀ ﺳﻼﻣﺖ ﺭﻭﺍﻥ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ
چهارشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ روز ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺍﻣﯿﺪ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺣﻮﺍﺩﺙ ﺗﺮﺍﻓﯿﮑﯽ
پنجشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ روز ﺣﻔﻆ ﺳﻼﻣﺖ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺑﺎ ﻭﺍﮐﺴﯿﻨﺎﺳﯿﻮﻥ ﮐﺮﻭﻧﺎ
جمعه ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ روز ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﻭ ﺗﻔﺮﯾﺤﺎﺕ ﺍﯾﻤﻦ (ﺩﺭ ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪ ﺁﺧﺮ ﺳﺎﻝ ﻭ ﺍﯾﺎﻡ ﻧﻮﺭﻭﺯ)

این گزارش حاکیست ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﺴﺎﻟﻪ ﺳﻼﻣﺖ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﯾﮏ ﻣﺴﺎﻟﻪ ﻓﺮﺍﺑﺨﺸﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺳﺎﺧﺘﺎﺭ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﻧﯿﺰ ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﯼ ﻣﺘﻌﺪﺩﯼ، ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺭﺳﺎﻟﺖ ﺧﻮﺩ، ﻣﺘﻮﻟﯽ ﺑﺨﺶﻫﺎ ﻭ ﺣﯿﻄﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﺳﻼﻣﺖ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﻟﺬﺍ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺩﺭ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎﯼ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﺳﻼﻣﺖ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺑﺎ ﻣﺸﺎﺭﮐﺖ ﮐﻠﯿﻪ ﺫﯾﻨﻔﻌﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺍﻣﺮ ﻣﯿﺴﺮ ﺍﺳﺖ. ﺧﺎﻃﺮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺷﻌﺎﺭ روز جوانان ﺳﺎﻝ ۲۰۲۱ ﻣﯿﻼﺩﯼ «ﺍﺭﺗﻘﺎﯼ ﺳﻼﻣﺖ ﻫﻤﻪ ﺟانبه، ﺑﺎ ﺭﻭﯾﮑﺮﺩ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﻣﺤﻮﺭﯼ» ﺑﻮﺩ ﻟﺬﺍ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﯾﮑﺮﺩ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻫﻔﺘﻪ ملی جوان ﻧﺎﻣﮕﺬﺍﺭﯼ شده است.

1400/12/22
تگهای خبر: بهداشت , سلامت , وزارت بهداشت