دبیركل انجمن چشم پزشكی ایران تاكید كرد؛

پرهیز از دخالت در مداوای مصدومان چشمی

پرهیز از دخالت در مداوای مصدومان چشمی بیمارستان دی: دبیرکل انجمن چشم پزشکی ایران، نسبت به مداوای مصدومان چشمی حوادث چهارشنبه سوری توسط افراد غیر پزشک هشدار داد.

محمود جباروند در گفتگو با خبرنگار مهر، با عنوان این مطلب که لطمه چشمی کودکان و نوجوانان، از بیشترین لطمه های حوادث چهارشنبه سوری است، اضافه کرد: تلفات چشمی کودکان و حتی بزرگسالان، در این حوادث خیلی شایع است که بعضاً منجر به نابینایی مصدومان می شود. دبیرکل انجمن چشم پزشکی ایران افزود: بیشترین لطمه چشمی متوجه قرنیه است که منجر به خونریزی و حتی لطمه عصب بینایی شده و بینایی فرد غیرقابل برگشت می شود. جباروند با تاکید بر خودداری از دخالت های غیر پزشکی در برخورد با مصدومان چشمی در این قبیل حوادث، اظهار داشت: احتمال نفوذ ترکش های مواد محترقه و سوراخ کردن قرنیه وجود دارد، پس از شستن و فشار دادن چشم و همین طور اصرار بر در آوردن جسم خارجی از چشم توسط افراد غیر پزشک، جدا خودداری شود. وی ادامه داد: بهتر است یک محافظ روی چشم قرار داده و چسب بزنند تا از مالش و فشار آوردن به چشم، خودداری شود. این متخصص چشم پزشکی اشاره کرد: مالش و فشار آوردن به چشم، موجب عمیق شدن محل لطمه شده و منجر به پارگی چشم می شود که می تواند با لطمه های جدی برای بینایی مصدوم همراه باشد. جباروند اضافه کرد: هیچ نوع قطره چشمی استفاده نشود و در سریع ترین زمان ممکن، مصدوم را به مرکز درمانی برسانید.

1400/12/25
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , درمان , متخصص