سازمان بیمه سلامت اعلام كرد

افزایش ۴۰ درصدی قیمت ۵۶۰ قلم دارو پارسال

افزایش ۴۰ درصدی قیمت ۵۶۰ قلم دارو پارسال به گزارش بیمارستان دی معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، اظهار داشت: گسترش پوشش بیمه ای داروها نیازمند تخصیص اعتبارات مناسب می باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مهدی رضایی ضمن اشاره به این که در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۵۶۰ قلم دارو افزایش قیمت داشتند، اظهار داشت: در سال قبل افزایش قیمت حدود ۴۶۰ قلم دارو در پوشش بیمه ای قرار گرفت و ۱۰۰ قلم دارو به علت عدم وجود اعتبارات در پوشش بیمه ای بیمه سلامت قرار نگرفت.
وی اضافه کرد: بدون تردید از آبان ماه سال قبل این مسئله به اطلاع سازمان غذا و دارو رسید؛ چون که قرار بود طبق تعهدات تنها ۱۵ درصد قیمت دارو افزایش پیدا کند، اما این میزان به بیشتر از ۳۵ تا ۴۰ درصد رسید.
رضایی تصریح کرد: سازمان های بیمه گر در ابتدای سال موظف شدند تنها ۱۵ درصد افزایش قیمت دارو را تعهد کنند، متاسفانه برای پوشش افزایش قیمت بیشتر از ۱۵ درصد امکانات اعتباری وجود نداشت.
بنابر اعلام پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران، وی درخاتمه برای کاهش مشکلات افزایش قیمت دارو، حضور سازمان های بیمه گر در کمیسیون قیمت گذاری دارو، شرط قبول پوشش بیمه ای در افزایش قیمت و تأمین منابع را لازم دانست.

1401/01/22
تگهای خبر: بیمه , خدمات , دارو , سازمان غذا و دارو