رئیس دانشگاه علوم پزشكی سمنان:

۴۵ میلیارد تومان برای ۲ طرح درمانی سمنان اختصاص یافت

۴۵ میلیارد تومان برای ۲ طرح درمانی سمنان اختصاص یافت رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان اظهار داشت: برای دو طرح درمانی شامل بیمارستان سوانح سوختگی و همین طور بخش درمان سرطان در سمنان ۴۵ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، کامران قدس ظهر چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبه های سفر رئیس جمهور به استان سمنان به میزبانی سالن جلسات غدیر استانداری با اشاره به اینکه دو مجموعه درمانی مهم در شهرستان سمنان در دست راه اندازی است، ابراز کرد: تنها مرکز سوانح سوختگی و یک مرکز درمان سرطان در زمره این طرح ها هستند.
وی با اشاره به اینکه برای این دو طرح ۴۵ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده که تابحال ۳۰ میلیارد تومان آن اختصاص یافته است، ابراز کرد: بیشتر از ۹۰ درصد اعتبار در نظر گرفته شده برای تکمیل بیمارستان سوختگی و سرطان سمنان جذب شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به اینکه امیدواریم این دو طرح مهم درمانی در هفته دولت پیش رو افتتاح شوند، ابراز کرد: این دو طرح نیاز درمانی مبرمی را از مردم استان سمنان تأمین خواهد نمود و نمی گذارد که مردم برای درمان به دیگر استانهای کشور بخصوص تهران و مشهد سفر کنند.
قدس با اشاره به اینکه تکمیل بیمارستان جامع فوق تخصصی سوختگی سمنان همینطور هزینه و دشواری های سفر بیماران و همراهان آنها را به ساری و تهران می کاهد، اظهار داشت: به واسطه قرارگیری سمنان در راه کریدور شرق به غرب راه اندازی این طرح بسیار اهمیت دارد.

1401/01/26