در گزارش بیمارستان دی مطرح شد؛

تعرفه های دستوری جواب نمی دهد

تعرفه های دستوری جواب نمی دهد به گزارش بیمارستان دی معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران، با اشاره به اختلاف نظر بر سر افزایش تعرفه های 1401، اظهار داشت: تعرفه های دستوری جواب نمی دهد.

علی سالاریان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سال قبل شورای عالی بیمه سلامت، افزایش ۲۸.۵ درصدی تعرفه ها در سال ۱۴۰۱ را تصویب کرد که همان زمان گفتیم که این میزان افزایش، با قواعد علم اقتصاد سلامت و نرخ تورم در کشور، همخوانی ندارد.
وی افزود: ثابت ماندن کیفیت خدمات سلامت، نیاز دارد که دولت پول سلامت را بپردازد. اما، باتوجه به کمبود اعتبار بیمه ها، افزایش ۲۸.۵ درصدی تعرفه ها برای سال ۱۴۰۱ در شورای عالی بیمه سلامت تصویب گردید.
سالاریان با عنوان این مطلب که تعرفه ها پس از تصویب در شورای عالی بیمه سلامت به سازمان برنامه و بودجه می آید، اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه بر روی تعرفه های مصوب شورای عالی بیمه سلامت، نظر اصلاحی داشت و دارد. لذا، امیدواریم در هیأت دولت، واقع بینی حاکم باشد و عددی به تصویب برسد که چالش کمتری به سلامت مردم وارد کند.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران، با عنوان این مطلب که تصویب افزایش ۲۸.۵ درصدی تعرفه ها را به صلاح نمی دانیم، اضافه کرد: متأسفانه ترکیب اعضای شورای عالی بیمه سلامت، عادلانه نیست و فقط یک نماینده فروش خدمات در این شورا حضور دارد که سازمان نظام پزشکی است. در عین حال، ۸ نماینده خریداران خدمت که بیمه ها و وزارت بهداشت هستند، در این شورا تصمیم گیری می کنند.
سالاریان با عنوان این مطلب که تعرفه های دستوری جواب نمی دهد، اظهار داشت: جامعه پزشکی ملزم است تعرفه های مصوب را اعمال نماید، اما این روش تصویب تعرفه، مثل آب اضافه کردن به آبگوشت خواهد بود.

1401/02/05
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , پزشكی