در گزارش بیمارستان دی تاكید شد؛

بیمار نباید از جیب پول بدهد

بیمار نباید از جیب پول بدهد به گزارش بیمارستان دی رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، اظهار داشت: پزشکان حاضر نیستند، بیماران ریالی از جیب پرداخت کنند، اما بیمه ها زیر بار نمی روند.

ایرج خسرونیا، در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان کرد: وقتی حقوق پرسنل مطب ها و بیمارستان ها افزایش پیدا کرده است، این پزشک و رئیس بیمارستان هستند که باید پرداخت ها را انجام دهند. اما، تعرفه ها با هزینه ها، همخوانی ندارد و همین موضوع، مشکلاتی را بوجود آورده است. وی با عنوان این مطلب که جامعه پزشکی حاضر نیست ریالی از جیب بیمار پرداخت گردد، اضافه کرد: متأسفانه پوشش بیمه ای خدمات به اندازه ای نیست که رضایت بیمار و پزشک را به دنبال داشته باشد. خسرونیا افزود: مطابق قانون اساسی کشور، درمان مجانی است و بیمه ها وظیفه دارند خدمات مورد نیاز مردم را پوشش دهند. به نقل از ایشان، بر مبنای قانون بیمه همگانی، ۷۰ درصد هزینه های بیماران را بیمه ها باید پرداخت کنند که در شرایط کنونی چنین چیزی را نمی بینیم. رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران تصریح کرد: هم اکنون وقتی بیمار به مطب می آید، ۸۰ درصد هزینه را از جیب پرداخت می کند و این مشکل متوجه بیمه ها است. وی ادامه داد: این روند پرداخت هزینه های سلامت، ظلم به اقشار صدمه پذیر جامعه است.

1401/02/06
تگهای خبر: بیمارستان , بیمه , پزشك , پزشكی