سرپرست انتقال خون استان مركزی اعلام كرد؛

افزایش 48 و نیم درصدی اهدای خون در استان مرکزی

افزایش 48 و نیم درصدی اهدای خون در استان مرکزی به گزارش بیمارستان دی سرپرست اداره کل انتقال خون استان مرکزی اظهار داشت: میزان اهدای خون در استان مرکزی از شروع سال 1401 تا حالا نسبت به زمان مشابه پارینه 48.5 درصد بالا رفته است.

ریتا ظهیری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار نمود: با وجود افزایش ۴۸.۵ درصدی اهدای خون مردم استان مرکزی امسال هنوز در شرایطی هستیم که فقط ۷ روز ذخیره خونی داریم و این در حالیست که طبق استانداردها باید حداقل ۱۰ روز ذخیره خونی در استان داشته باشیم.
سرپرست اداره کل انتقال خون استان مرکزی اضافه کرد: ۲ پایگاه اهدای خون ثابت در استان مرکزی وجود دارد که یکی از این پایگاه ها در اراک و دیگری در شهرستان ساوه است و در بقیه شهرستان ها پایگاه های اهدای خون موقت و سیار وجود دارد.
وی کاهش مراجعه بانوان و جوانان برای اهدای خون را از مشکلات در این عرصه برشمرد و اظهار داشت: در سالهای قبل ۸ درصد از اهدا کنندگان بانوان بودند اما امسال فقط ۶ درصد اهداکنندگان بانوان هستند که از همه بانوان محترم و از همه جوانان عزیز برای اهدای خون و پیوستن به پویش نذر خون دعوت می کنم.
ظهیری عنوان کرد: هم اکنون در مورد ذخایر گروه خونی O+ و A+ در استان محدودیت داریم و امیدواریم که در چالش نذر خون این مشکلات و کمبودها رفع گردد.
وی با بیان افزایش سن اهداکنندگان خون اظهار داشت: اهدا کنندگان برای بار اول در میانه سنی ۱۸ تا ۶۵ سال می توانند خون اهدا کنند و در مورد اهداکنندگانی که بصورت مستمر و یا سابقه قبلی مراجعه دارند تا ۷۰ سالگی هم امکان خون گیری و اهدای خون وجود دارد.

1401/02/08
تگهای خبر: استاندارد , اهدای خون