پناهی مهر عیسی لو خبر داد

فراموشی بیماران کلیوی توسط وزارت بهداشت

فراموشی بیماران کلیوی توسط وزارت بهداشت به گزارش بیمارستان دی مدیر انجمن خیریه پشتیبانی از بیماران کلیوی ایران با اشاره به مشکلات بیماران دیالیزی اظهار داشت: متأسفانه بیماران کلیوی علاوه بر درد بیماری باید درد گرانی و کمبود دارو را نیز تحمل کنند.

پناهی مهر عیسی لو مدیر انجمن خیریه پشتیبانی از بیماران کلیوی ایران در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به مشکل بیماران کلیوی اظهار نمود: باتوجه به وضعیت موجود جامعه و فشارهای اقتصادی، بیماران مبتلا به بیماریهای کلیوی گرفتار مشکلات بسیاری شده اند. وی با اعلان اینکه تمام تلاش ما احقاق حقوق این بیماران و پشتیبانی از آنها است اظهار داشت: خیلی از بیماران مجبور هستند تا هفته ای سه مرتبه دیالیز شوند اما گرانی داروها سبب شده تا این افراد علاوه بر درد بیماری درد گرانی، کمبود داروها و سرگردانی بین داروخانه ها را نیز تحمل کنند. مدیر انجمن خیریه پشتیبانی از بیماران کلیوی ایران اشاره کرد: ما بعنوان انجمنی در زمینه سلامت در کنار وزارت کشور بوده ایم و اهتمام کرده ایم در حد توانمان باری را از دوششان برداریم علاوه بر پیوند کلیه، ثبت در سامانه اهدا دستگاه دیالیز و کمک های معیشتی به بیماران که توسط خیران انجام می شود انتظار داریم تا وزارت بهداشت نیز به طور جدی مشکلات بیماران کلیوی را بررسی کند و در کنارمان باشد تا مورد بی مهری قرار نگیریم. وی با اعلان اینکه انجمن تحت هر شرایطی با وزارت بهداشت نامه نگاری داشته و جلساتی را درباره مشکلات دارویی و درمانی بیماران کلیوی برگزار کرده است اظهار داشت: اما با این وجود هم اکنون بیماران کلیوی برای تهیه دارو گرفتار مشکل هستند. مدیر انجمن خیریه پشتیبانی از بیماران کلیوی ایران درباره مشکلات دارویی بیماران کلیوی اظهار داشت: آمپول ترولاک مخصوص دیالیزی هایی است که بوسیله شالدون دیالیز می شوند اما قیمت این دارو حدود سه ماه است که از ۹۰ هزارتومان به ۳۶۰ هزار تومان رسیده است. پناهی مهر عیسی لو افزود: همین طور یکی دیگر از مشکلات بیماران کمبود آمپول ونوفر و افزایش قیمت آنست و علاوه بر این، داروی ساندیمون نئورال ۲۵ و ۵۰ خارجی و داروی پروگرف ۰.۵ میل در داروخانه ها وجود ندارد یا خیلی کم شده است.

1401/02/09