معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی اهواز:

434 خوزستانی بر اثر گرد و خاک به مراکز درمانی مراجعه کردند

434 خوزستانی بر اثر گرد و خاک به مراکز درمانی مراجعه کردند بیمارستان دی: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مراجعه 434 خوزستانی بر اثر گرد و خاک روز دوشنبه به مراکز درمانی استان آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حبیب حی بر شامگاه دوشنبه در گفت وگویی رسانه ای اظهار نمود: در پی وقوع پدیده ریزگردها در مناطق مختلف خوزستان در روز جاری تعداد ۴۳۴ بیمار دارای علایم تنفسی به مراکز درمانی استان مراجعه کردند و تحت مراقبت قرار گرفتند.
وی اظهار داشت: از عموم مردم خصوصاً بیماران قلبی، تنفسی و سالمندان درخواست می شود سفارش های پزشکی را کاملاً رعایت نمایند و در هنگام قرار گرفتن شاخص آلایندگی در وضعیت خطرناک، حتی الامکان از منزل خارج نشوند.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، شاخص کیفی هوای بامداد امروز تا ساعت ۱۰ بامداد در شهرهای مختلف خوزستان اعلام گردید و بر این است میزان غلظت گرد و خاک موجود در هوای اهواز به ۲۲ برابر حد مجاز رسیده است.
تا ساعت ۱۰ بامداد هوای میزان PM۱۰ گرد و غبار (میکرو گرم بر متر مکعب) موجود در هوای اهواز ۳۳۷۲، بندرامام ۸۸۹، حمیدیه: ۴۹۶، سوسنگرد ۷۳۳، رامشیر ۵۰۵، شادگان ۱۵۲۹ و در ماهشهر ۱۳۳۱ بوده است.
حد مجاز غبار در هوا ۱۵۰ میکروگرم بر مترمکعب است.
قرار گرفتن وضعیت جوی در این شاخص کیفی به منزله خطرناک بودن هوا است.

1401/02/10
تگهای خبر: امداد , پزشك , پزشكی , درمان