چند قانون آشپزخانه برای کودکان وقت گذراندن در آشپزخانه می تواند برای کودکان یک تجربه سرگرم کننده و باارزش باشد اما از آنجائیکه برخی لوازم آشپزی ممکنست برای کودک خطرآفرین باشند پس رعایت نکات ایمنی قبل از شروع آشپزی برای حفظ سلامت و امنیت او اهمیت به سزایی دارد. به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، در ادامه به چند سفارش ایمنی جهت استفاده کودکان از این فضا اشاره شده که یادآوری آنها حائز اهمیت است: - پیش از آشپزی از والدین خود اجازه بگیرند. - دست های خودرا با آب و صابون بشویند. - برای آماده سازی مواد از سطوح و ابزار آشپزی تمیز استفاده کنند. - لباس تمیز به تن داشته باشند و موهای خودرا با کلاه بپوشانند. - مراقب سطوح داغ و ابزار تیز و برنده باشند. - از خمیری که حاوی تخم مرغ خام یا آرد خام است مزه نکنند. 1401/02/11 11:34:56 5.0 / 5 649 تگهای خبر: ابزار , سلامت با این مطلب بیمارستان دی موافقید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام شعار و روز شمار هفته ملی دیابت در رابطه با فستینگ اشتباه می کردیم! درباره ی فستینگ اشتباه می کردیم! بررسی وضعیت آب، فاضلاب و نور کلاس ها در بازرسی مدارس نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب بیمارستان دی نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱