میزان مناسب خواب برای افراد بالای ۴۰ سال چقدر است؟

میزان مناسب خواب برای افراد بالای ۴۰ سال چقدر است؟ بگفته متخصصان، هفت ساعت خواب شبانه روزی، برای افراد در سنین 40 سالگی و بالاتر ایده آل است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، خواب نقش مهمی در فعال کردن عملکرد شناختی و حفظ سلامت روانی داشته و با حذف مواد زائد از مغز، به حفظ سلامت این عضو بدن کمک می نماید.
بگفته متخصصان، با افزایش سن، اغلب شاهد تغییراتی در الگوهای خواب خود همچون مشکل در به خواب رفتن و کاهش کمیت و کیفیت خواب هستیم.
تصور می شود که این اختلالات خواب ممکنست منجر به زوال شناختی و اختلالات روانی در افراد میانسال و سالمند شود.
برمبنای داده های یک مطالعه جدید، متخصصان انگلیسی و چینی داده های نزدیک به ۵۰۰ هزار بزرگسال ۳۸ تا ۷۳ ساله را از Biobank انگلیس بررسی کردند. از شرکت کنندگان در مورد الگوهای خواب، سلامت روان و رفاه آنها سوال شده و در یک سری تست های شناختی نیز شرکت کردند.
با تجزیه و تحلیل داده ها، متخصصان دریافتند که خواب ناکافی یا بیش ازحد، با اختلال در عملکرد شناختی مرتبط می باشد. هفت ساعت خواب در شب، مقدار بهینه خواب برای عملکرد شناختی و همین طور سلامت روانی بود، بطوریکه افراد در صورت خواب طولانی تر یا کوتاه تر، علایم بیشتری از اضطراب و افسردگی را تجربه می کردند.
به گزارش مدیکال اکسپرس، پروفسور "باربارا ساهاکیان" از دپارتمان روانپزشکی دانشگاه کمبریج و یکی از نویسندگان این مطالعه، اظهار داشت: خواب خوب شبانه در تمام مراحل زندگی خصوصاً با افزایش سن مهم می باشد. یافتن راه هایی برای بهبود خواب می تواند برای مساعدت با افراد در میانسالی در حفظ سلامت روان و جلوگیری از زوال شناختی، خصوصاً برای بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی و زوال عقل، حیاتی باشد.

1401/02/15
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , حیات , سلامت