دانشیار دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی عنوان كرد؛

درمان بیماری های پوست در ایران با روش های نوین

درمان بیماری های پوست در ایران با روش های نوین بیمارستان دی: دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از ارائه تازه ترین دستاوردهای علمی در حوزه درمان بیماریهای پوست در چهاردهمین کنفرانس علمی تازه ها در بیماریهای پوست آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، فهیمه عبداللهی مجد، دبیر علمی چهاردهمین کنفرانس تازه ها در بیماری های پوست عنوان کرد: این کنفرانس از امروز آغاز و تا ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ با حضور اساتید و صاحب نظران برجسته رشته درماتولوژی در تالار ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درحال برگزاری است. وی ضمن اشاره به این که برگزاری این کنفرانس به صورت حضوری است، اظهار داشت: البته دو استاد خارجی این کنگره که از آمریکا حضور دارند، به صورت آنلاین سخنرانی خواهند داشت. این متخصص پوست، ضمن اشاره به این که روش های نوین جراحی و زیبایی در درماتولوژی و عرضه آخرین مقالات در زمینه درمان بیماری های پوستی در این کنفرانس مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد، عنوان کرد: خوشبختانه هم اکنون درمان بیماری های پوست در ایران با موفقیت و با بهره مندی از روش های نوین انجام می گیرد. وی اظهار داشت: خوشبختانه در زمینه های مختلف مانند تزریق فیلر، بوتاکس و استفاده از دستگاه هایی مانند لیزر و پلاسما هم اکنون در کشور از انواع مرغوب و باکیفیت استفاده می شود. وی ضمن اشاره به این که بوتاکس انواع ایرانی و خارجی دارد، اظهار داشت: کیفیت برخی بوتاکس های ایرانی مشابه و هم سطح بوتاکس خارجی است که در کنگره سال جاری مقالات و نکات مهمی در زمینه بیماری های پوست و درمان های نوین جراحی عرضه خواهد شد. دبیر علمی چهاردهمین کنفرانس تازه ها در بیماری های پوست تصریح کرد: کارگاه عملی هم در این کنفرانس داریم و شرکت کنندگان از نزدیک با روش ها آشنا می شوند. همینطور تقدیر از اساتید پیشکسوت درماتولوژی و درماتوپاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم در این کنفرانس خواهیم داشت. وی بیان داشت: همینطور جهت قدردانی از دکتر پرویز طوسی در حوزه درماتولوژی جهت ماندگار ماندن یاد ایشان سمینار رزیدنتی استاد دکتر پرویز طوسی را خواهیم داشت.

1401/02/22
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , جراحی