بررسی تأثیر شیردهی بر سلامت روان مادران

بررسی تأثیر شیردهی بر سلامت روان مادران به گزارش بیمارستان دی متخصصان آمریکایی در مطالعه ای جدید به بررسی تأثیر شیردهی بر سلامت روان مادران پرداختند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، متخصصان در یک بررسی جدید به ارزیابی اثرات شیردهی بر بهداشت روانی مادران به منظور عرضه سفارش هایی برای شیردهی پرداختند.
این متخصصان اظهار داشتند: به صورت کلی تغذیه با شیر مادر با بهبود سلامت و بهداشت روانی مادران همراه می باشد. از ۳۶ مطالعه ای که در آنها، رابطه آماری مفهوم داری بین تغذیه با شیر مادر و سلامت روان پیدا شد در ۲۹ مطالعه آشکار شد که "شیردهیِ کمتر" با بروز علایم اختلال در سلامت روانِ مادر همراه می باشد و تنها در یک مطالعه، رابطه بین شیردهی و افزایش مشکلات روانی در مادر مشاهده شد که آنهم به قول کارشناسان به علت مشکلات غیرمنتظره و دشواری هایی بوده که مادر در دوران شیردهی تجربه کرده است.
همینطور از ۳۴ مطالعه ای که حاکی از رابطه آماری مفهوم دار بین تغذیه با شیر مادر و علایم افسردگی بعد از زایمان بود، نتایج ۲۸ مطالعه نشان داد که تغذیه با شیر مادر با کاهش خطر علایم افسردگی بعد از زایمان مرتبط می باشد.
به گزارش هندوستان تایمز، همینطور متخصصان تاکید کردند: مهم می باشد بدانیم در صورتی که شیردهی به صورت کلی با بهبود سلامت روان مادر همراه می باشد اما اگر مادر، مشکلاتی روحی را در دوران شیردهی تجربه کند یا این تجربه، برخلاف انتظارات او باشد، می تواند نتایج منفی بر سلامت روان داشته باشد.

1401/02/26
تگهای خبر: بهداشت , زایمان , سلامت , متخصص