محققان می گویند؛

ابتلای مکرر به کووید 19 عادی می شود

ابتلای مکرر به کووید 19 عادی می شود بیمارستان دی: کارشناسان می گویند کووید 19 ممکنست تبدیل به نسخه گسترده و تا حدودی خشن تر از سرماخوردگی باشد بطوریکه مردم مکرراً به آن مبتلا شوند، حتی اگر اخیراً آلوده شده باشند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، دکتر «امش آدالجا»، سرپرست تیم تحقیق از مرکز امنیت سلامت دانشگاه جانز هاپکینز، اظهار داشت: «کروناویروس احتمالاً به چهار عضو از اعضای خانواده خود پیوسته و به یک ویروس کرونای بومی تبدیل می شود که بطور مکرر افراد را در طول زندگی درگیر می کند.»
وی اضافه کرد: «این ویروس به یکی از چندین ویروس تنفسی تبدیل خواهد شد که مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند و با اقدامات متقابل پزشکی و سازگاری با خطر، قابل کنترل تر می شود.»
با ظهور سویه اومیکرون، کروناویروس در آلوده کردن مجدد حتی کسانی که از محافظت ایمنی در مقابل کووید ۱۹ برخوردار می باشند مهارت بیشتری می یابد.
مطالعات برآورد می کنند که نرخ عفونت اومیکرون شش تا هشت برابر بیشتر از عفونت دلتا است. اما میزان واقعی ناشناخته است، برای اینکه خیلی از عفونت ها با آزمایش افراد در خانه گزارش نمی شوند.
واکسن های کووید ۱۹ و عفونت های قبلی امکان دارد از بیماری های شدید محافظت کنند، اما هیچ کدام نتوانستند از ابتلای مکرر و باردیگر به ویروس جلوگیری نمایند.
محققان می گویند: «ممکن است این ویروس حالا جهش یافته باشد به صورتی که بسیار مسری است اما در مجموع موجب ایجاد بیماری خفیف می شود. این ویروس خانواده ای از ویروس هاست که محافظت ایمنی پایدار ایجاد نمی کند، بدین سبب به احتمال زیاد، می توانیم بطور دوره ای مجدداً آلوده شویم.»
برخلاف آنفلوانزا، اما مانند سرماخوردگی، کووید این پتانسیل را دارد که به یک محرک در تمام طول سال تبدیل گردد.
در حالی که موج های کووید ۱۹ در ماه های زمستان شدیدتر است، برای اینکه مردم به داخل خانه می روند و خطر ابتلاء به عفونت افزایش می یابد، اما می تواند در تابستان هم همه گیری ایجاد نماید.
خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

1401/03/06