کاهش محدودیتهای کرونایی در بعضی مناطق پکن

کاهش محدودیتهای کرونایی در بعضی مناطق پکن به گزارش بیمارستان دی مقامات چین اعلام کردند: از روز یکشنبه محدودیت های کووید-۱۹ در بعضی مناطق پایتخت کاسته می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مقامات شهر پکن اظهار داشتند: محدودیت های کرونایی در بعضی از مناطق کم خطر پایتخت از فردا (یکشنبه) کاسته می شود تا امکان بازگشت به زندگی عادی فراهم گردد.
با کاهش محدودیتهای کرونایی، دورکاری کارکنان در بعضی از مناطق برداشته می شود، خدمات رسانیِ حمل و نقل عمومی همچون اتوبوس ها، تاکسی ها و مترو از سر گرفته شده و فروشگاه ها در بعضی از مناطق می توانند فعالیت داشته باشند.
هرچند، از سرگیری فعالیت برخی مشاغل همچون تدریس خصوصی و کافی نت ها همچنان ممنوع می باشد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، از ۲۲ آوریل تا امروز (طی ۲۶ روز گذشته) ۱۷۱۶ مورد مبتلا شدن به کروناویروس در پکن تایید شده است.

1401/03/07
تگهای خبر: خدمات