پرداخت مطالبات سال ۱۴۰۰ مراکز درمانی استان تهران توسط بیمه سلامت

پرداخت مطالبات سال ۱۴۰۰ مراکز درمانی استان تهران توسط بیمه سلامت بیمارستان دی: مدیرکل بیمه سلامت استان تهران از پرداخت مطالبات مراکز درمانی و بیمارستان ها در سال 1400 آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر محمد عفت پناه درباره وضعیت پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این اداره کل، اظهار داشت: موسسات و مراکز درمانی سطح کشور طی سال قبل به سبب شرایط به وجود آمده در کشور نگرانی هایی از بابت تامین منابع و نقدینگی خصوصاً در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی داشته اند.
وی ادامه داد: بیش از ۵۵۰۰ موسسه با اداره کل بیمه سلامت استان تهران طرف قرارداد هستند که به تفکیک مراکز درمانی، موسسات طرف قرارداد و خسارت متفرقه، پرداخت مطالبات صورت گرفت.
بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت استان تهران، پرداخت مطالبات موسسات طرف قرارداد حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ بود که باتوجه به تمهیدات به عمل آمده ازسوی سازمان بیمه سلامت جهت تامین مالی حوزه سلامت، پشتیبانی از بیمه شدگان و موسسات طرف قرارداد، تمامی مطالبات تسویه شده است.

1401/03/17
تگهای خبر: بیمارستان , بیمه , پزشك , پزشكی