WHO:

واکسیناسیون جمعی برای مقابله با آبله میمونی سفارش نمی گردد

واکسیناسیون جمعی برای مقابله با آبله میمونی سفارش نمی گردد سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام نمود: واکسیناسیون جمعی برای مقابله با بیماری آبله میمونی سفارش نمی گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (چهارشنبه) اعلام نمود: واکسیناسیون جمعی مقابل بیماری آبله میمونی که تا حالا بیش از ۱۰۰۰ نفر در جهان در شیوع اخیر بیماری به آن مبتلا شده اند، سفارش نمی گردد.
"تدروس آدهانوم" - دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در اظهاراتی گفته است کشورهایی که از ذخایر واکسن برخوردار می باشند باید از آن برای حفظ سلامت افرادی که در معرض بیماری قرار دارند همچون کادر درمان و پرسنل آزمایشگاهی استفاده کنند.
به گزارش پایگاه آکسیوس، تعدادی از کشورها مبادرت به تزریق واکسن آبله به افرادی کرده اند که در معرض خطر مبتلاشدن به آبله میمونی قرار دارند. همین طور ایالات متحده محموله هایی از واکسن را در چندین ایالت توزیع کرده تا از گسترش هر چه بیشتر ویروس پیشگیری کند.

1401/03/19
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , درمان , سلامت