در گزارش بیمارستان دی مطرح شد؛

وزیر بهداشت قهرمان صفر شدن آمار فوت شدگان کرونا است

وزیر بهداشت قهرمان صفر شدن آمار فوت شدگان کرونا است نایب رییس اول کمیسیون اقتصادی مجلس با تقدیر و تشکر از مسئولین وزارت بهداشت و دولت سیزدهم در مهار کرونا، اظهار داشت: وزیر بهداشت قهرمان به صفر رساندن آمار فوت شدگان کرونا است.

سید کاظم موسوی، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اعلام خبر صفر شدن فوت شدگان کرونا از طرف وزیر بهداشت، گفت: ویروس منحوس کرونا هم برای ما و هم برای جهان ناشناخته بود. وی ادامه داد: با شیوع این بیمار در کشور، مردم هم از نظر مالی متضرر شدند و هم عده ای جان خودرا از دست دادند. نایب رییس اول کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به سیاست های وزارت بهداشت و دولت سیزدهم برای کنترل کرونا، اشاره کرد: با شروع به کار دولت سیزدهم و سیاست های خوب وزارت بهداشت همچون تولید واکسن در داخل و همین طور واردات واکسن از خارج، شاهد کنترل و مهار کرونا بودیم. موسوی، وزیر بهداشت را فردی پاکدست، توانمند، متخصص و با همت جهادی دانست و اضافه کرد: ایشان برای کنترل کرونا برنامه ریزی های دقیقی انجام داد و خوشبختانه الان شاهد کنترل این بیماری هستیم، حتی تجربه روزهای بدون فوتی کرونا را داشتیم. وی اظهار داشت: برای این موفقیت بزرگ و خبر خوش که در کشور اعلام گردید هم به مسئولین وزارت بهداشت، کادر درمان و معاونین وزیر و هم به مسئولین دولت تبریک می گویم و معتقدم باید بر دست آنها بوسه زد. نایب رییس اول کمیسیون اقتصادی مجلس با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت، اضافه کرد: وقتی مسئولین وزارت بهداشت با افتخار اعلام می کنند که بیماری کرونا در کشور کنترل شده است، این بدان معنا است که جلوی خیلی از ضررهای مالی و جانی در کشور گرفته شد. وزیر بهداشت روز پنچ شنبه ۱۲ خرداد اعلام نمود که در ۲۴ ساعت گذشته هیچ بیمار فوتی ناشی از کرونا نداشتیم.

1401/03/20
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , درمان , سلامت