جان باختن یک بیمار کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته

جان باختن یک بیمار کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته 162 بیمار کووید 19 در کشور شناسایی شدند و متاسفانه یک بیمار نیز جان خودرا از دست داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، از روز گذشته تا امروز ۲۴ خردادماه ۱۴۰۱ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۶۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۵ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۳۴ هزار و ۴۲ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خودرا از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۱ هزار و ۳۵۳ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۵۹ هزار و ۵۲۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
۳۴۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۲ میلیون و ۴۶۳ هزار و ۴۳۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
هم اکنون ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۱۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۳۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

1401/03/24
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , وزارت بهداشت