تایید تزریق واکسن کرونا به نوزادان در ایالات متحده

تایید تزریق واکسن کرونا به نوزادان در ایالات متحده سازمان غذا و داروی ایالات متحده تزریق واکسن کووید-۱۹ به کودکان تا شش ماهگی را تایید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سازمان غذا و داروی ایالات متحده روز گذشته (جمعه) تزریق واکسن کروناویروس فایزر و مدرنا را تا سن شش ماهگی مورد تایید قرار داد.
حالا یک گروه دیگر از جمعیت ایالات متحده حائز شرایط واکسیناسیون شناخته شدند. کودکان کمتر از پنج سال آخرین گروهی بودند که به واکسن کووید-۱۹ دسترسی داشتند.
گفته شده در صورت تایید مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری های ایالات متحده، تزریق این دو واکسن به کودکان کمتر از پنج سال از هفته آینده شروع می شود.
به گزارش پایگاه آکسیوس، سازمان غذا و داروی ایالات متحده اعلام نموده است که تزریق واکسن فایزر برای کودکان شش ماهه تا چهار سال و واکسن مدرنا برای کودکان شش ماه تا پنج سال مورد تایید قرار گرفته است.

1401/03/28
تگهای خبر: بیماری , دارو , دسترسی , سازمان غذا و دارو