گل همیشه بهار چه خواصی دارد؟

گل همیشه بهار چه خواصی دارد؟ به گزارش بیمارستان دی لرستان یک کارشناس گیاه پزشکی اظهار داشت: گل همیشه بهار دارای خواص بی شماری مانند بهبود عملکرد دستگاه گوارش، حفاظت از بدن در مقابل سرطان، پاکسازی کبد و درمان زخم و سوختگی است.

سارا علیزاده در گفتگو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه گل همیشه بهار، گیاهی یک ساله، علفی و زیبا است که ارتفاع ساقه آن به حدود نیم متر هم می رسد، اظهار نمود: گل های این گیاه به رنگ نارنجی یا زرد بوده و ریشه آن هم مخروطی شکل است.
وی افزود: معمولا گلبرگ های این گیاه را پس از چیدن خشک کرده و برای مصارف دارویی متعدد بکار می برند.
علیزاده ضمن اشاره به اینکه گل همیشه بهار سرشار از آنتی اکسیدان و روغن های فرار است، اظهار داشت: دمنوش گل همیشه بهار برای تسکین علایم بیماری های روده التهابی یا کولیت بسیار مفید می باشد.
این کارشناس گیاه پزشکی اضافه کرد: همینطور این گیاه برای درمان ورم معده، رفلاکس معده، زخم معده، کاهش معده درد و دردهای قاعدگی هم بکار می رود؛ بنابراین، به افرادی که از اختلالات گوارشی رنج می برند سفارش می شود که از دمنوش این گیاه به صورت روزانه استفاده کنند.
وی ضمن اشاره به اینکه دمنوش گل همیشه بهار سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی بوده و یکی از نوشیدنی های بسیار مفید به حساب می آید، اظهار داشت: آنتی اکسیدان های موجود در این گیاه، تاثیر رادیکال های آزاد ساخته شده در بدن را خنثی کرده و از بروز بیماری های مزمن مانند سرطان و دیابت جلوگیری می کند.
علیزاده خاطرنشان کرد: علاوه بر این بتاکاروتن موجود در گل همیشه بهار، خطر مبتلا شدن به التهابات استخوان و آرتریت روماتوئید را به صورت قابل ملاحظه ای می کاهد.
این کارشناس گیاه پزشکی اظهار داشت: گل همیشه بهار به پاکسازی مؤثر کبد از مواد زائد کمک کرده، همینطور این گیاه صفرای ساخته شده در کبد را تقویت می کند؛ ازاین رو افراد می توانند به منظور تقویت عملکرد کبد از دمنوش این گیاه استفاده کنند.
وی ضمن اشاره به اینکه یکی از پرکاربردترین موارد استفاده از این گیاه، استعمال آن روی پوست تحریک شده و صدمه دیده است، اضافه کرد: از این گیاه برای کاهش خارش، قرمزی التهاب، خشکی و ورم استفاده می شود.
علیزاده ضمن اشاره به اینکه نتایج تحقیقات نشان داده گل همیشه بهار به رشد بافت های جدید و سالم کمک کرده و گردش خون را در ناحیه صدمه دیده بالا می برد، خاطرنشان کرد: علاوه براین تولید کلاژن را تقویت می کند که این کار سبب تقویت بافت پوست، آبرسانی به پوست های خشک و افزایش سرعت ترمیم پوست صدمه دیده و جای زخم جراحی می شود.

1401/03/29
تگهای خبر: التهاب , بیماری , پزشك , پزشكی