سرپرست دفتر تدوین استاندارد و تعرفه وزارت بهداشت عنوان كرد؛

نسخه نویسی الکترونیک در ۶۵ درصد بیمارستان های دولتی

نسخه نویسی الکترونیک در ۶۵ درصد بیمارستان های دولتی سرپرست دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت وزارت بهداشت اظهار داشت: تعرفه گذاری از مهم ترین عوامل تنظیم رفتار در زمینه سلامت است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سیدموسی طباطبایی لطفی، در اجلاس معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، اضافه کرد: تعادل منابع و مصارف، قیمت واقعی، حق فنی یکسان از نکاتی است که در قوانین بالادستی دیده شده و قانونگذار مایل به تحقق آنهاست. وی افزود: جز حرفه ای خدمات سلامت امسال رشد مناسبی داشته و این رشد در امتداد نزدیک شدن این جز در بخش دولتی به خصوصی بوده است. سرپرست دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت اظهار داشت: هزینه هتلینگ برمبنای درجه اعتباربخشی و نوع مالکیت مراکز محاسبه می شود. همین طور تعرفه ویزیت سرپایی پزشکان غیر تمام وقت و کارشناسان پروانه دار بخش دولتی حدود ۲۰ درصد رشد داشته است. طباطبایی با اشاره به نقش محصولات دانشی همچون پروتکل ها و راهنماهای بالینی در کنترل و مدیریت بیماریها و هزینه ها، اضافه کرد: با توجه به این که محصولات دانشی، به روز و منطبق بر کتب پزشکی، دارویی، پیراپزشکی مورد استفاده کلیه دانش آموختگان حرف پزشکی و پیراپزشکی است، استفاده از این محصولات موجب ایجاد وحدت رویه بین کلیه افراد ارائه دهنده خدمت می شود. وی با اشاره به روند طولانی تدوین این محصولات اظهار داشت: در این پروسه خدمات مشخص، افراد صاحب صلاحیت شناسایی و هم اندیشی با اساتید بورد و رؤسای انجمن های علمی و ادارات تخصصی مرتبط وزارتخانه درباب تدوین محصولات صورت می گیرد. طباطبایی درباب تدوین استانداردها و راهنماهای بالینی اظهار داشت: سیاستگذاری و اولویت بندی جهت مدیریت خدمات و داروها برمبنای هزینه اثر بخش بودن، پر تواتر و پرهزینه بودن و کاهش بار مالی سیستم سلامت خواهد بود. سرپرست دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت، اضافه کرد: با توجه به این که محصولات دانشی، مرجع تعامل با سازمان های بیمه گر سازمان نظام پزشکی و مراجع قانونی و سازمان های مرتبط دیگر است. طباطبایی اظهار داشت: سرویس استعلام و اصالت سنجی دارو و تجهیزات پزشکی، نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت در اصالت سنجی با هدف جلوگیری از استفاده دارو و تجهیزات فاقد اصالت برای بیماران و افزایش کیفیت ارائه خدمت و ایمنی بیمار صورت می گیرد. او در آخر اضافه کرد: حدود ۶۵ درصد از بیمارستان های دولتی بصورت مؤثر درحال اجرای برنامه نسخه نویسی الکترونیک و اصالت سنجی هستند.

1401/03/31