دسترسی برخط شرکت های بیمه تکمیلی به نسخ الکترونیک

دسترسی برخط شرکت های بیمه تکمیلی به نسخ الکترونیک به گزارش بیمارستان دی معاون اداره کل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: نرم افزارهای واسط نسخه نویسی به بیمه های تکمیلی ارائه شده و بیمه های تکمیلی مستقیماً بوسیله نرم افزارهای واسط قادر به رویت نسخ تجویز شده هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، فرهاد خدایی با اعلان اینکه از شروع شروع طرح نسخه الکترونیک ارتباط بین بیمه های پایه و بیمه های تکمیلی مدنظر بود اظهارکرد: این ارتباط تا سال قبل بوسیله بیمه مرکزی انجام می شد اما تغییر یک سیاست کوچک کار را آسان تر کرد.

معاون اداره کل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی در توضیح بیشتر اظهار داشت: نرم افزارهای واسط نسخه نویسی به بیمه های تکمیلی ارائه شده و بیمه های تکمیلی مستقیماً بوسیله نرم افزارهای واسط قادر به رویت نسخ تجویز شده و داده شده از طرف داروخانه ها و مراکز پاراکلینیک به بیماران هستند.

خدایی با اعلان اینکه میزان ارتباط بیمه های تکمیلی با نرم افزارهای واسط متفاوت می باشد اضافه کرد: کلیه شرکت های بیمه تکمیلی به این نرم افزار متصل هستند اما میزان دریافت نسخ آنها متفاوت می باشد ضمن این که تعدادی از آنها خصوصاً دو بیمه گر تکمیلی بزرگ در این عرصه فعال تر عمل می کنند.

وی ادامه داد: از شروع سال تا حالا بیش از سه میلیون نسخه بوسیله نرم افزارها به بیمه های تکمیلی منتقل شده و این نشان میدهد که حتی اگر برخی بیمه های تکمیلی هم هنوز کامل متصل نشدند و نتوانستند از نرم افزار استفاده کنند اما این روند رو به رشد بوده و به تدریج نسخه ها از سیستم های مکانیزه دریافت می شوند.

وی با اشاره به این که این سیستم بر خط است و هیچ تعلل و فاصله ای بین تجویز نسخه و رویت آن توسط شرکت های تکمیلی و داروخانه ها وجود ندارد تأکیدکرد: شرکت های بیمه تکمیلی باید با این نرم افزارها ارتباط برقرار کنند.

معاون اداره کل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی در مصاحبه ای رادیویی یادآورشد: طبق تبصره ۱۷ قانون بودجه امسال، سازمان های بیمه گر و شرکت های بیمه تکمیلی پس از گذشت سه ماه از ابلاغ قانون، باید نسبت به تکمیل این پروژه اقدام نمایند و بدین سبب نیازی به قانون نداریم و مدت آن هم تعیین شده است.

1401/04/02
تگهای خبر: بیمه , دارو , داروخانه , درمان