معاون درمان وزارت بهداشت مطرح كرد؛

علت افزایش آمار کرونا در هفته گذشته

علت افزایش آمار کرونا در هفته گذشته به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت، به تشریح وضعیت پاندمی کرونا در کشور پرداخت و در مورد روند صعودی موارد مبتلا شدن در هفته گذشته، توضیحاتی عرضه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی، در گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر سیما، اظهار داشت: هم اکنون ویروس کرونا از بین نرفته و مردم نباید ساده انگاری کنند. وی ادامه داد: هم اکنون با وجود ایمنی در بیشتر کشورها شرایط کرونا مطلوب نبوده ولی در ایران شرایط مناسب می باشد. یکشنبه هفته گذشته میزان افزایش رفتن به پنج هزار نفر رسیده که امروز این آمار کاهش پیدا کرده است و میزان بستری به ۳۵۰ عدد در روز رسیده است. معاون درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: علت افزایش میزان مبتلایان این است که بیماری در کشورهای همجوار بیشتر است و میزان انجام تست ها در ایران بیشتر شده و به همین علت تعداد موارد شناسایی افزوده می شود. وی ادامه داد: میزان جواب کاذب هم در تست ها افزایش داشته و بنابراین آمار کرونا در این هفته زیاد شده بود و شرایط به نظر نمی رسد خطرناک و سبب نگرانی باشد. کریمی اظهار داشت: تا کنون ۱۵۰ میلیون دوز واکسن تزریق شده که ۶۴ میلیون یک دوز، ۵۷ میلیون دو دوز و ۲۸ میلیون نفر سه نوبت واکسن کرونا را تزریق کرده اند و امروز بهترین زمان برای تکمیل واکسیناسیون است. وی ادامه داد: پس از گذشت ۶ ماه ایمنی افت پیدا می کند. در ماههای آینده تجمعاتی مانند بازگشت حجاح و بازگشایی مدارس و مراسم های مذهبی را شاهد خواهیم بود و باید تا زمان فروکش کردن بیماری، واکسیناسیون کرونا صورت گیرد. معاون درمان وزارت بهداشت، میزان ذخیره واکسن کرونا در کشور را ۵۰ میلیون دوز اعلام نمود و اظهار داشت: واکسن های تولید داخل، طبق قرارداد از آنها خریداری خواهد شد و مجوز صادرات برای تولید کنندگان داخلی هم صادر گردیده است.

1401/04/13
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , درمان , وزارت بهداشت