رئیس انستیتو پاستور ایران عنوان كرد؛

نتایج تست ۳۹ مورد مشکوک آبله میمونی

نتایج تست ۳۹ مورد مشکوک آبله میمونی رییس انستیتو پاستور ایران، وجود آبله میمونی در کشور را رد کرد و اظهار داشت: تا حالا ۸۱ نمونه تست غربالگری آبله میمونی در کشور انجام شده که ۳۹ مورد مشکوک بود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، رحیم سروری، در همایش علمی آبله میمونی که در محل انستیتو پاستور ایران برگزار شد، با بیان تجهیز ۱۲ مرکز آزمایشگاهی در کشور جهت تشخیص آبله میمونی، عنوان کرد: با عنایت به ضرورت آمادگی شبکه آزمایشگاهی تشخیص مولکولی کشور جهت تشخیص به هنگام موارد مشکوک احتمالی، انستیتو پاستور ایران کیت غربالگری ارتوپاکس ویروس را طراحی کرد و تیم پاسخ سریع انستیتو پاستور برای آمادگی جهت پاسخ به اپیدمی های احتمالی این بیماری شکل گرفته است. وی با اشاره به اینکه هم اکنون شبکه بین المللی انستیتو پاستور شامل ۳۳ عضو است که همکاری خوبی در حوزه های تحقیقاتی و بهداشتی با یکدیگر دارند، اضافه کرد: انستیتو پاستور ایران بعنوان مؤسسه تحقیقاتی، تولیدی، آموزشی و خدماتی با هدف تأمین بهداشت، سلامت جامعه و کنترل و جلوگیری از بیماری های واگیر فعالیت می کند و افتخار این را داشته که در طول یک صد سال گذشته خدمات مفیدی را ارائه نماید. سروری با اشاره به اینکه سیاست فعلی انستیتو پاستور ایران، تحقیقات کاربردی در زمینه تشخیص و عرضه روش های کنترل بیماری ها است، اظهار داشت: انستیتو پاستور ایران مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در حوزه هاری است. همینطور لابراتوار مرجع کشوری هستیم. لابراتوار همکار مرجع در هپاتیت، ایدز، سل و آنفلوانزا هستیم و در تشخیص بیماری ها و تعقیب مستمر بیماری های نوپدید و بازپدید هم انستیتو پاستور نقش ایفا می کند. در عین حال شبکه آزمایشگاهی کووید ۱۹ هم از جانب انستیتو پاستور افتتاح شد که بیشتر از ۵۰۰ لابراتوار در طول دوره وانفسای کووید متصل شدند. وی با اشاره به اینکه در دوم خرداد ماه ۱۴۰۱، آزمایش تشخیص مولکولی آبله میمونی در انستیتو پاستور ایران راه اندازی گردید، اضافه کرد: با عنایت به ضرورت آمادگی شبکه آزمایشگاهی تشخیص مولکولی کشور جهت تشخیص به هنگام موارد مشکوک احتمالی، انستیتو پاستور ایران کیت غربالگری ارتوپاکس ویروس را طراحی کرد و تیم پاسخ سریع انستیتو پاستور برای آمادگی جهت پاسخ به اپیدمی های احتمالی شکل گرفت. سروری اظهار داشت: از آغاز خرداد ۱۴۰۱، بررسی نمونه های مشکوک آبله میمونی در لابراتوار پاسخ سریع انستیتو پاستور در حال انجام می باشد و تا امروز ۸۱ نمونه تست غربالگری آبله میمونی انجام شده که ۳۹ مورد مشکوک بود که نتایج آنها هم منفی تشخیص داده شد و تابحال مورد آبله میمون در کشور نداشته ایم.

1401/04/14