در سفر سفیر ایران به ووكوار مصوب شد؛

تفاهم نامه ایران و کرواسی برای تولید داروهای دانش بنیان

تفاهم نامه ایران و کرواسی برای تولید داروهای دانش بنیان بیمارستان دی: بخش خصوصی ایران و کرواسی برای تحقیق و تولید داروهای دانش بنیان و ارگانیک همکاری می کنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، زمینه های همکاری اقتصادی، گردشگری فرهنگی میان شهر «ووکوار» کرواسی و کشورمان بررسی گردید.
پرویز اسماعیلی سفیر ایران در زاگرب ضمن سفر به شهر ووکوار، از برخی شرکت های این شهر بازدید و با ایوان پناوا شهردار ووکوار ملاقات و گفتگو کرد.
در این جلسه، ظرفیت های خوب همکاری میان شرکت های دو کشور، همچون در حوزه صنعت چرم، چوب، کشاورزی بررسی و یک تفاهمنامه نیز برای همکاری در حوزه تحقیق، تولید و توزیع داروهای دانش بنیان و ارگانیک بین بخش های خصوصی دو کشور به امضا رسید.
پرویز اسماعیلی و ایوان پناوا همین طور برای پیگیری تفاهم نامه خواهرخواندگی میان شهرهای خرمشهر و ووکوار توافق کردند.
سفیر ایران در کرواسی نتایج و توافقات این سفر یک روزه را در مصاحبه با تلویزیون کرواسی و رسانه های محلی تشریح نمود.
شهر ووکوار که در شرقی ترین نقطه کرواسی واقع شده، نماد مقاومت و استقلال کرواسی شمرده می شود.

1401/04/27
تگهای خبر: دارو