مدیركل نظارت بر خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران مطرح كرد

بازدیدهای بیمه سلامت از داروخانه ها به دنبال انتقال ارز دارو

بازدیدهای بیمه سلامت از داروخانه ها به دنبال انتقال ارز دارو مدیر کل نظارت بر خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه از زمان ابلاغ انتقال منابع ارز ترجیحی، ۵ هزار و ۷۹۳ بازدید حضوری از داروخانه های طرف قرارداد در بحث انتقال ارز دارو انجام شده است، اظهار داشت: بیمه شدگان می توانند در صورت نیاز مشکلات و موارد را در تماس با سامانه ۱۶۶۶ اطلاع دهند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، کیوان تاج بخش اظهار داشت: از زمان ابلاغ انتقال ارز ترجیحی دارو (پنج شنبه ۲۳ تیرماه) تا کنون از مجموع ۱۱۳۴۰ داروخانه طرف قرارداد تعداد ۵۷۹۳ بازدید حضوری از این داروخانه ها (معادل ۵۱ درصد) در ۳۱ استان کشور انجام شده است.
مدیر کل نظارت برخدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران اضافه کرد: بازدیدهای صورت گرفته با رویکرد راهنمایی، رفع ابهام و بازخورد از مسائل و مشکلات مردم یا داروخانه ها و همینطور احیانا تخلفات احتمالی است، با عنایت به بررسی های صورت گرفته از بیماران هیچ اضافه پرداختی دریافت نشده و سرویسهای قبلی همچنان ارائه می شود؛ البته بیمار در صورت داشتن نسخه به شکل الکترونیکی هیچ گونه مابه التفاوتی و اختلاف قیمتی نسبت به پیش از اجرای این طرح پرداخت نمی کند.
وی با اشاره به اینکه مشکلات درحال رفع شدن است خاطرنشان کرد: بازدیدها به صورت ۲۴ ساعته و شبانه روز در حال انجام می باشد، خوشبختانه در سطح تهران بازدیدهای خوبی صورت گرفته و از ستاد سازمان بیمه سلامت هم تیم هایی اعزام شدند تا بازدید مشترک با دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور همچون تهران صورت گیرد.
تاج بخش تصریح کرد: مطابق برنامه های گذشته از داروخانه های کل کشور باید حداقل در طول سال یکبار بازدید صورت گیرد، اما از روزی که اجرای طرح شروع شده ضمن این که طبق دستورالعمل صادر شده به ادارات کل استانی تا ۲ هفته باید از تمام داروخانه های طرف قرار داد بازدیدهای در ارتباط با انتقال ارز ترجیحی صورت گیرد؛ همینطور برای داروخانه های منتخب و ویژه چه بسا چندین بار بازدید صورت گیرد.
مدیر کل نظارت بر خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران عنوان کرد: بیمه شدگان می توانند در صورت نیاز مشکلات و موارد را در تماس با سامانه ۱۶۶۶ اطلاع دهند.

1401/04/29
تگهای خبر: بیمه , پزشك , پزشكی , خدمات