در نشست خبری عنوان شد؛

کرونا موجب افزایش سکته مغزی شد

کرونا موجب افزایش سکته مغزی شد رییس کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی ایران، در رابطه با سکته مغزی و روش های تشخیص و درمان این عارضه، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا قینی، در نشست خبری بیست و نهمین کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران که روز سه شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۱ در محل بیمارستان سینا برگزار شد، اظهار داشت: در کنگره امسال پیرامون کووید و سکته مغزی، بحث خواهد شد. رییس بیست و نهمین گنکره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی ایران اضافه کرد: سکته مغزی جزو عوارض برجسته کووید است. قینی افزود: کرونا موجب شد افراد گرفتار سکته مغزی به مراکز درمانی مراجعه نکنند و همچنین، درمان را به تأخیر انداخت. وی در رابطه با رابطه واکسن کرونا و بروز سکته مغزی، اظهار داشت: طرح این مساله که واکسن با بروز سکته مغزی ارتباط دارد، باید با مستندات علمی و تحقیقات باشد و برای سکته مغزی و ارتباط آن با واکسن کرونا، چنین مستنداتی وجود ندارد. قینی در رابطه با استرس و سکته مغزی، اضافه کرد: از نظر علمی، کسی که زمینه سکته مغزی را داشته باشد، ممکنست کم خوابی و استرس منجر به سکته مغزی شود. رییس کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی ایران اظهار داشت: ثابت شده ایست تنفسی خواب، یک علامت برای بروز سکته مغزی است. قینی اضافه کرد: ۱۰۰ تا ۱۵۰ مورد سکته مغزی از هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت کشور، تا پیش از دوران کرونا، ثبت شده که تقریباً آمار بالایی است. بطور قطع با شروع دوران کرونا، این آمار بالا رفته است. وی در رابطه با داروهای بیماران سکته مغزی، اظهار داشت: بهترین زمان درمان بیمار سکته مغزی، زیر ۳ ساعت است و داروی اورژانسی این بیماران در بیمارستان هایی که این بیماران را پذیرش می کنند، موجود است. قینی افزود: در مرحله بعد، داروهایی هستند مثل آسپرین که آنها هم به آسانی در دسترس بیماران سکته مغزی قرار دارد. وی درباره بیماری پارکینسون نیز اظهار داشت: مهم ترین موضوع در بیماری پارکینسون، این است که مقداری دیر تشخیص داده می شود. قینی اضافه کرد: متأسفانه در جهان، هیچ درمانی برای بازگشت پارکینسون وجود ندارد و در ایران، نوع خوش خیم آنرا شاهد می باشیم و درمان هایی که داریم، هم تراز درمان ها در جهان است. در ادامه این جلسه خبری، علی اصغر اخوت متخصص مغز و اعصاب و دبیر علمی کنگره، اظهار داشت: در این کنگره متخصصین مغز و اعصاب سراسر کشور گردهم می آیند و تازه ترین مباحث علمی را مورد بحث و بررسی قرار می دهند. وی با اشاره به برگزاری حضوری کنگره امسال، اضافه کرد: امیدواریم کنگره امسال، پس از دو سال برگزاری مجازی کنگره به خاطر پاندمی کرونا، مورد ثمر واقع شود. اخوت افزود: در کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی، بیماریهای ام اس، پارکینسون، سکته مغزی و…، ارائه می شود. وی همین طور از بررسی عوارض کووید در سکته مغزی در کنگره امسال آگاهی داد و اضافه کرد: بیش از ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده که ۱۱ مقاله بصورت سخنرانی و ۵۵ مقاله در قالب پوستر ارائه خواهد شد. اخوت اظهار داشت: هدف کنگره، به روز رسانی مطالب و مباحث پیرامون نورولوژی است. وی ادامه داد: شایع ترین بیماریهای مغز و اعصاب، سردرد است و پس از آن، سکته مغزی قرار دارد. اخوت افزود: در رابطه با تزریق دوز چهارم، برای بیماران مغز و اعصاب، مطالعات نشان داده است که نتوانسته اند ارتباطی بین تزریق واکسن کرونا و سکته مغزی پیدا کنند. بیست و نهمین کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران، ۴ تا ۷ مرداد ۱۴۰۱ در هتل المپیک تهران انجام می شود.

1401/04/30
تگهای خبر: استرس , بیمارستان , بیماری , دارو