بر اساس گزارش وزارت بهداشت؛

۱۱۰ هزار دوز واکسن کرونا در شبانه روز گذشته تزریق شده است

۱۱۰ هزار دوز واکسن کرونا در شبانه روز گذشته تزریق شده است به گزارش بیمارستان دی گزارش های آماری وزارت بهداشت، نشان داده است در شبانه روز گذشته ۱۱۰ هزار دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، تا کنون ۶۴ میلیون و ۷۳۰ هزار و ۹۵۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۹۴ هزار و ۸۳۵ نفر دُز دوم و ۲۸ میلیون و ۷۹۹ هزار و ۶ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۱ میلیون و ۶۲۴ هزار و ۷۹۲ دُز رسید. در شبانه روز گذشته ۱۱۰ هزار و ۶۹۶ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. از روز گذشته تا امروز ۳۰ تیرماه ۱۴۰۱ و بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۹۱۵ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۱۱۹۸ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۵۵۰ نفر رسید.

1401/05/03
تگهای خبر: بهداشت , وزارت بهداشت