ثبت یک مورد فوت ناشی از آبله میمونی در غنا

ثبت یک مورد فوت ناشی از آبله میمونی در غنا بیمارستان دی: غنا نخستین مورد مرگ بر اثر مبتلاشدن به بیماری آبله میمونی را تایید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مقامات بهداشت غنا نخستین مرگ ناشی از ویروس آبله میمونی را تایید کردند. فرد مبتلا یک افسر نظامی بود که سه روز بعد از مراجعه به بیمارستانی در شمال شرقی این کشور فوت کرد.
این فرد با علایم تب و بثورات پوستی به بیمارستان مراجعه نموده بود. ۱۳ نفر که گفته می شود با او ارتباط داشته اند در قرنطینه و هم اکنون تحت نظر هستند.
مقامات بهداشت غنا اعلام نموده اند که اقدامات لازم همچون نظارت و آگاهی بخشی برای مهار شیوع ویروس را آغاز نموده اند.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، غنا تا حالا بیش از ۳۰ مورد مبتلاشدن به ویروس را در هفت منطقه کشور ثبت کرده است.

1401/05/11
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری