مرگ سالانه ۹ میلیون نفر در جهان بر اثر مبتلا شدن به اختلالات عصبی

مرگ سالانه ۹ میلیون نفر در جهان بر اثر مبتلا شدن به اختلالات عصبی سازمان جهانی بهداشت (WHO) خواهان بهینه سازی وضعیت سلامت مغز شد چونکه در امتداد سوددهی به مردم و جامعه است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (سه شنبه) با انتشار گزارشی در مورد بهینه سازی سلامت مغز در تمام طول عمر اعلام نمود یک نفر از هر سه نفر در مقطعی از زندگی به شکلی از اختلال عصبی گرفتار می شود که علت اصلی ناتوانی و دومین علت مرگ بشمار می رود.
سالانه حدودا ۹ میلیون نفر بر اثر مبتلا شدن به اختلالات عصبی همچون سکته مغزی، میگرن، زوال عقل و مننژیت جان خویش را از دست می دهند.
در گزارش سازمان جهانی بهداشت آمده است: سلامت مغز یک مفهوم درحال تکامل است که نه تنها در حیطه سلامت و بهداشت بلکه به صورت کلی در جامعه مورد بحث قرار می گیرد.
دکتر رن مینگهویی از سازمان جهانی بهداشت اظهار داشت: مغز تا حد زیادی پیچیده ترین عضو بدن انسان است که به ما امکان می دهد حس، احساس، فکر، حرکت و تعامل با دنیای اطراف خود داشته باشیم. مغز همینطور به تنظیم و تاثیرگذاری روی خیلی از عملکردهای اصلی بدن همچون عملکردهای قلبی-عروقی، تنفسی، غدد درون ریز و سیستم ایمنی کمک می نماید.
وی اضافه کرد: از همان ابتدای حاملگی عوامل گوناگونی می توانند بر سلامت مغز تأثیر بگذارند. این عوامل می توانند خطرات بزرگی برای مغز ایجاد کنند که منجر به بار بیماری های جهانی و ناتوانی شود. به صورت مثال، سازمان جهانی بهداشت گزارش داده که ۴۳ درصد از کودکان زیر پنج سال در کشورهای با درآمد کم و متوسط ​​- نزدیک به ۲۵۰ میلیون پسر و دختر - به علت فقر شدید و توقف رشد، پتانسیل رشد خویش را از دست می دهند که منجر به خسارات مالی می شود.
به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل، سازمان جهانی بهداشت تصریح کرد: پرداختن به این عوامل تعیین کننده فواید گوناگونی به همراه خواهد داشت که کاهش میزان خیلی از بیماری های مزمن مانند مشکلات عصبی، روانی و مصرف مواد همچون آنهاست. همینطور منجر به بهبود کیفیت زندگی و مزایای اجتماعی و اقتصادی مختلف می شود که به رفاه بیشتر و به پیشرفت جامعه کمک می نماید.

1401/05/19
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , سایت , سلامت