دستاورد جدید محققان؛

داروی جدید موثر در مقابله با مقاومت باکتریایی

داروی جدید موثر در مقابله با مقاومت باکتریایی به گزارش بیمارستان دی، تحقیقات اولیه نشان داده است که ترکیبی به نام فابیمایسین امکان دارد در مقابل باکتری های مقاوم به دارو موثر باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، در مطالعه ای که روی موش ها انجام شد، محققان می گویند ترکیب اصلاح شده ای به نام فابیمایسین در مقابل ۳۰۰ باکتری مقاوم به دارو مؤثر است.
به گفته محققان، این یافته ها به صورت بالقوه مهم هستند چونکه استفاده بیش از اندازه از آنتی بیوتیک ها سبب ایجاد باکتری هایی شده است که در مقابل خیلی از داروها مقاوم هستند.
دانشمندان به سرپرستی محققان دانشگاه ایلینوی از آنتی بیوتیک هایی استفاده کردند که در مقابل باکتری های غیرمقاوم مؤثر بودند.
به نظر می رسد فابیمایسین، باکتری های مقاوم به دارو را در موش ها به سطح پیش از عفونت می کاهد و از آنتی بیوتیک های سنتی بهتر عمل می کند.
آزمایشات بیشتر نشان داد که این ترکیب در یک محیط آزمایشگاهی ضد ۳۰۰ باکتری دیگر مقاوم به دارو هم مؤثر است.
در حالی که تحقیقات و توسعه بیشتری مورد نیاز است، نتایج اولیه امیدوارکننده است.
دکتر «دیوید گرینبرگ»، متخصص بیماریهای عفونی، اظهار داشت: «اگرچه راه طولانی در پیش است، اما این مطالعه به طرز قابل ملاحظه ای پتانسیل یافتن کلاس های جدید آنتی بیوتیک ها ضد این پاتوژن های بسیار مهم انسانی را نشان میدهد.»
باکتری های مقاوم به دارو در بیشتر از ۲.۸ میلیون عفونت در سال رخ می دهند و مسئول ۳۵ هزار مرگ در سال هستند.
«ابر میکروب های» رایج مقاوم به آنتی بیوتیک سبب بیماری هایی مانند استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین (MRSA)، عفونت های دستگاه ادراری، ذات الریه و سوزاک می شوند.

1401/05/26
تگهای خبر: باكتری , بیماری , دارو , دستگاه