خبرهای خوش وزیر بهداشت برای پزشکان و مردم مناطق کم برخوردار در آستانه روز پزشک

خبرهای خوش وزیر بهداشت برای پزشکان و مردم مناطق کم برخوردار در آستانه روز پزشک به گزارش بیمارستان دی، وزیر بهداشت از برداشته شدن سقف کارانه پزشکان شاغل در مناطق محروم اطلاع داد و اظهار داشت: بر این اساس پزشکان و کادر سلامت اگر به مناطق محروم روند، می توانند درآمد خوبی داشته باشند و مردم این مناطق هم می توانند انواع و اقسام متخصصان را در دسترس داشته باشند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر بهرام عین اللهی، اظهار داشت: یک خبر خوش برای مردم مناطق محروم داریم و آن این که ما سقف درآمد کارانه را برای پزشکان شاغل در مناطق محروم برداشتیم و بر این اساس پزشکان و کادر سلامت اگر به مناطق محروم روند، می توانند درآمد خوبی داشته باشند. از طرفی هم مردم مناطق محروم می توانند انواع و اقسام متخصصان را در دسترس داشته باشند.

وی اضافه کرد: در زمینه پزشک خانواده کاملا آمادگی داریم. مانع اصلی که در این حوزه داریم، بحث بودجه است و اگر بودجه مورد نظر آن تامین گردد می توانیم آنرا پیش بریم. مانند آنچه که در دارویار صورت گرفت.

وی اظهار داشت: البته پزشک خانواده در دو استان مازندران و فارس اجرا می شود. برای اجرای کشوری آن بسته های ما کاملا آماده است و با تأمین منابع مالی شروع به اجرای این طرح می نماییم.

1401/06/01
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , دارو , سلامت