معاون وزیر بهداشت عنوان كرد؛

نمی توانیم بیمارستان های فرسوده را تعطیل کنیم

نمی توانیم بیمارستان های فرسوده را تعطیل کنیم به گزارش بیمارستان دی، معاون درمان وزارت بهداشت، از بهینه سازی و استانداردسازی بیمارستان های فرسوده آگاهی داد و اظهار داشت: نمی توانیم بیمارستان های فرسوده را تعطیل نماییم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی، در جلسه جهاد سلامت که با حضو وزیر بهداشت در ستاد وزارت بهداشت تشکیل شد، اضافه کرد: بیمارستان های فرسوده قابل تعطیل کردن نیستند، بدین سبب برنامه داریم که این بیمارستان ها را بهینه سازی و استانداردسازی نماییم. وی افزود: در یک سال قبل ۷۹ مرکز بیمارستانی که عمدتا در مناطق محروم کشور قرار داشتند، تجهیز شده و ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت به مجموع تخت های بیمارستانی کشور افزوده شده است که این امر سبب ارتقای سرانه تخت بیمارستانی در کشور شد. کریمی، از تدوین استانداردها و بخشنامه های پزشکی ازراه دور و تحت پوشش بیمه قرار دادن این برنامه آگاهی داد.

1401/06/03
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , بیمه