حاجی بابایی:

آموزش پزشکی از وزارت بهداشت و درمان جدا نمی گردد

آموزش پزشکی از وزارت بهداشت و درمان جدا نمی گردد به گزارش بیمارستان دی، همدان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آموزش پزشکی از وزارت بهداشت و درمان جدا نمی گردد.

حمیدرضا حاجی بابایی پنج شنبه ۳ شهریورماه در همایش روز ملی پزشک در همدان، با اشاره به اینکه اعتماد مردم به جامعه پزشکی بسیار با ارزش است، اظهار نمود: رشته پزشکی با جان آدم ها سروکار دارد.
وی با اشاره به اینکه در زمان مجلس ششم یک اجلاسیه در کوالالامپور برگزار شد، خاطرنشان کرد: یک جلسه در حاشیه آن با فیدل کاسترو برگزار شد و در آن جلسه گفت من خیلی تلاش کردم به کشور خدمت کنم و دو مشکل آموزش و بهداشت را برای کشورم حل کنم.
وی افزود: ما باید آموزش و بهداشت را برای مردم حل نماییم. کسی حق ندارد یک کودک را در شش سالگی به دلیل محدودیت اجتماعی از داشتن معلم، مدرسه خوب و بهداشت، منع کند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با وجود تمام فشارهای سنگین و کسری بودجه، در بودجه ۱۴۰۱ اقداماتی برای مردم در حیطه پزشکی و سلامت انجام دادیم که کم نظیر یا بی نظیر است.
حاجی بابایی افزود: در مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوب شد که در برنامه هفتم وزارت بهداشت، درمان و آموزش با هم بمانند و مجلس باید در قالب آن برنامه ریزی کند.
وی با اشاره به اینکه ۱۹ هزار میلیارد تومان بودجه برای وزارت بهداشت داشتیم، اظهار نمود: چیزی دست وزارت خانه را نمی گرفت ازاین رو مصوب کردیم ماهانه از درآمد دولت در همان ماه، یک درصد مالیات را به وزارت خانه بدهند. در ضمن ۶۰۰۰ میلیارد برای هفت میلیون نفر که بیمه ندارند در نظر گرفته شده و مجانی بیمه شدند.
حاجی بابایی ضمن اشاره به ایجاد صندوق قرض الحسنه برای بیماران صعب العلاج، خاطرنشان کرد: صندوق بیماری صعب العلاج برای اینست تا کسی نباشد که برای درمان خود پول نداشته باشد. ۵۰۰۰ میلیارد تومان در صندوق گذاشتیم، ۲۰ هزار میلیارد تومان قرض الحسنه چهار درصد و ۱۳۰۰ میلیارد تومان در ردیف بودجه برای آن قرار دادیم و ویژه کسانی است که جز خدا کسی را ندارند.

1401/06/03
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , بیمه