ناصحی عنوان كرد؛

بیمه سلامت ۹۰ درصد هزینه های درمان ناباروری را پرداخت می کند

بیمه سلامت ۹۰ درصد هزینه های درمان ناباروری را پرداخت می کند به گزارش بیمارستان دی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: ۹۰ درصد هزینه های ناباروری در بخش سرپایی و بستری تحت پوشش بوده و پرداخت می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدمهدی ناصحی اضافه کرد: علاوه بر نقش آفرینی مؤثر بیمه سلامت در تأمین مالی مردم در مقابل هزینه های حوزه سلامت، در بحث «بیمه همگانی» هم توفیقات زیادی حاصل شده و سه دهک پایین جامعه توسط دولت سیزدهم به صورت مجانی بیمه شدند. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران یاد آور شد: به جهت اینکه پوشش جمعیتی مناسبی در بحث ساماندهی ارز دارو داشته باشیم کار ارزشمندی در دولت سیزدهم انجام شد که در قالب آن تمام مسائل دارویی کشور شامل تولید، مصرف، توزیع و پیشگیری از قاچاق ساماندهی می شود. وی اظهار داشت: بحث مهم دیگری که وجود دارد بیماران صعب العلاج هستند که با طرح های شکل گرفته پوشش مناسب مالی برای آنها در مقابل هزینه کمرشکن حوزه سلامت خواهد بود. ناصحی اضافه کرد: در مجموع جمعیت زیر پوشش بیمه سلامت در کشور ۴۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر هستند. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران بیان نمود: در بحث نازایی و ناباروری که در جهت سیاست جوانی جمعیت و تقویت خانواده هست، سازمان بیمه سلامت و وزارت بهداشت گامهای مؤثری را برداشتند تا بتوانند هزینه هایی که از جیب مردم پرداخت می شود را کاهش دهند. وی افزود: خوشبختانه ۹۰ درصد هزینه های ناباروری در بخش سرپایی و بستری زیر پوشش بوده و پرداخت می شود. ناصحی اظهار داشت: در بعضی قسمت ها مانند هزینه آزمایش های در ارتباط با تشخیص کرونا در بخش دولتی ۱۰۰ درصد پوشش می دهیم و هزینه بستری ۹۰ درصد و هزینه سرپایی تا ۷۰ درصد پوشش داده می شود.

1401/06/05
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , دارو , درمان