رئیس انجمن میكروب شناسی ایران هشدار داد؛

افزایش مرگ های بیمارستانی با مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها

افزایش مرگ های بیمارستانی با مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها به گزارش بیمارستان دی، رئیس انجمن میکروب شناسی ایران، نسبت به افزایش مرگ های بیمارستانی در اثر مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها و تشدید عفونت های میکروبی اخطار داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدمهدی فیض آبادی، روز شنبه در نشست خبری بیست و سومین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران که مقرر است از ۸ تا ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ در محل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شود، اظهار داشت: مصرف بی رویه و غیر اصولی آنتی بیوتیک ها، پروسه مقاوم شدن میکروب ها را سرعت می بخشد. وی ادامه داد: مقاوم شدن میکروب ها موجب می شود مصرف آنتی بیوتیک ها بی اثر شود. فیض آبادی با اعلان اینکه تجمع مقاومت های میکروبی در بیمارستان ها سبب پیدا شدن نمونه هایی از چند میکروب به نام میکروب های مقام به چند دارو می شود، اظهار داشت: این شرایط موجب می شود بیمار که برای یک جراحی بستری شده است، در اثر عفونت های بیمارستانی فوت کند. رییس انجمن میکروب شناسی ایران اضافه کرد: آنتی بیوتیک ها باید به اندازه و درست مصرف شوند تا مقاومت میکروبی با آهنگ کندی جلو برود و امکان پیشگیری برقرار شود. وی اظهار داشت: آنتی بیوتیک ها جان میلیاردها انسان را نجات داده اند، ولی داریم این داروها را بر اثر مصرف بی رویه و غیر اصولی، تباه می نماییم. فیض آبادی اشاره کرد: مقاوم شدن میکروب ها به آنتی بیوتیک ها، مشکلات درمان را پیچیده تر می کند و مرگ های بیمارستانی را بیشتر می کند.

1401/06/06
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , جراحی