معاون درمان وزارت بهداشت عنوان كرد؛

42 هزار میلیارد تومان هزینه کرونا در ایران

42 هزار میلیارد تومان هزینه کرونا در ایران بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت، هزینه های تحمیلی ناشی از بیماری کرونا در کشورمان را 42 هزار میلیارد تومان اعلام نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی، در گفتگوی تلویزیونی اظهار داشت: بیماران بستری کرونا از پوشش ۹۰ درصدی هزینه ها برخوردار می باشند و برای بیماران سرپایی نیز این پوشش ۷۰ درصد بوده است. وی با بیان این که کرونا تا حالا ۴۲ هزار میلیارد تومان هزینه به سیستم سلامت کشور تحمیل کرده است، اضافه کرد: برمبنای مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، ۲۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از این هزینه ها از محل صندوق توسعه ملی تامین شده که تا حالا بخش قابل توجهی از این اعتبار پرداخت شده است. کریمی با اشاره به این که هزینه بیمار سرپایی کرونا به طور متوسط ۸۰۰ هزار تومان است، اظهار داشت: به این هزینه ها، باید خرید واکسن، انجام واکسیناسیون، تهیه دارو و…، را نیز اضافه کرد.

1401/06/06
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , دارو , درمان