تغییر مقررات استفاده از ماسک برای دانش آموزان در پرو

تغییر مقررات استفاده از ماسک برای دانش آموزان در پرو بیمارستان دی: روز گذشته (دوشنبه) استفاده از ماسک صورت برای دانش آموزان در پرو برای نخستین بار از زمان از سرگیری کلاس های حضوری در اواخر مارس سال قبل میلادی (2021) در این کشور، اختیاری شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، برمبنای دستورالعمل جدیدی که مقامات پرو اعلام کردند، استفاده از ماسک صورت برای دانش آموزان در موسسات آموزشی در این کشور اختیاری است با اینحال می بایست تهویه مناسب در اماکن آموزشی مطابق با مقررات صورت گیرد.
با اینحال استفاده از ماسک صورت همچنان برای کارکنان آموزشی در این کشور الزامی است.
اختیاری کردن استفاده از ماسک صورت برای دانش آموزان برای نخستین بار در تاریخ ۲۵ اوت توسط "روزندو سرنا"، وزیر آموزش وپرورش پرو اعلام گردید. بگفته وزیر آموزش وپرورش این کشور، هدف از این اقدام بازگرداندن مدارس به حالت عادی و تسهیل ارتباطات و اجتماعی شدن بیشتر کودکان است.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، مقامات پرو بعد از بازگشایی مدارس در پی پاندمی کووید۱۹، یک برنامه واکسیناسیون را برای کودکان بین پنج تا ۱۱ سال در این کشور ارائه کردند.

1401/06/08
تگهای خبر: آموزش