نماینده بنیاد CF ایران؛

داروی استنشاقی بیماران CF بیمه نیست

داروی استنشاقی بیماران CF بیمه نیست به گزارش بیمارستان دی، نماینده بنیاد CF ایران اظهار داشت: امیدواریم سازمان بیمه سلامت مشکلات بیماران CF را در شورای عالی بیمه پیگیری کند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا مدرسی، با اشاره به این که CF شایع ترین بیماری ارثی مغلوب در جهان است، اضافه کرد: هم اکنون این گروه از بیماران دارای مشکلاتی هستند که امیدواریم شورای عالی بیمه بتواند این مشکلات را حل کند، همچون این که تجهیزات مورد استفاده برای استنشاق دارو جز لاینفک زندگی این بیماران بوده و تحت پوشش بیمه نیست؛ پس انتظار داریم که این مسئله در شورای عالی بیمه توسط بیمه سلامت مطرح شود.
وی با اعلان اینکه برخی داروها نیاز ضروری بیماران CF بوده و بهتر است توسط بیمه پوشش داده شود، افزود: از طرف دیگر بنیاد بیماری CF درحال تدوین بسته هوم کر و مراقبت در منزل از این بیماران است، انتظار می رود که با هدف کاهش هزینه های بیماران و مؤسسات درمانی، شورای عالی بیمه این بسته را مورد تأیید قرار دهد.
فوق تخصص ریه کودکان، با تأکید بر این که CF جز بیماریهای خاص و صعب العلاج است، گفت: البته برخی داروها تحت پوشش بیمه قرار دارد، اما ما انتظار داریم داروهایی که عوارض کمتری برای بیماران دارد نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

1401/06/09
تگهای خبر: بیماری , بیمه , دارو , درمان